Beni ne kadar seviyorsun

Konu sahibi son olarak 3067 gün önce görüldü

Sevgi ölçme çabaları vol 5897410

Seni seviyorum cümlesinin ardından duyulması muhtemel soru :p

- brüt mü, net mi?

şeklinde cevaplarsanız, oluşan durumda güzel bir yanıt bulacak kadar zaman kazanırsınız.

.. ladar derdi eski sevgilim ikinci noktadan başlarmiş bütün dünyayi gezip ilk noktaya dönermiş.
oyüzden ayrıldık :D

<---------> bu kadar seviyorum, başlangıcı ve sonu olmadan derdim.

- seni boş salıncak bulmuş çocuğun heycanı gibi seviyorum, kar yağdığı zaman yarın okul tatil olur diye bekleyen öğrenci gibi biraz da ya da otobüste yer verilmiş teyzenin ettiği duanın aynısından, apartmana girdiğinde gelen kızartma kokusunun sizin evden geliyor olmasını ummak gibi seviyorum.
* (:
- ya da sevmiyorum ya iyi akşamlar.

en uyuz oldugum soru, birak icimden gelince soyliyeyim sana olan sevgimin buyuklugunu.
sorarken samimi olmayan Bir cevapla karsilasagini bildigi halde sorar.

Bu sorularına tahammül edecek kadar. ( kavgada söylenmez :D )

Beni ne kadar seviyorsun dedim?
Dünyalar kadar dedi.
Dünyanın değerini sordum
Beş para etmez dedi.............. :p

Cevap olarak köpeğimden daha az dememek gerekiyormuş :D

En gıcık gittiğim sorulardan biri,ağzımdan çıkan lafa göre mi senin için yaptıklarıma göre mi değer biçiyorsun arkadaş? Allah allah :/

Bunu küçük bir çocuğa sorup da böyle kollarını açıp dünyalar kadar demesi kadar güzel bir şey yoktur..
Büyüklerde itici duruyor..

Çocukların hayata bakışında bu sorunun cevabı bir eder bulabilir. Lakin sorumluluk ile sevgiyi bağdaştırmak yetişkinin tutumu olmalıdır. Sevginin ölçüsü şu kadarlık tümcelerinde değil, edimlerinde hayat bulur. Tabi gel geç ilişki değilse.

Sana bağlı.

05dec1be8fd185c1126a7943f1969503.jpg

yağlı.

Afiyet olsun.Sûni.Cezb etmiyor.

Geri