beni kıskandığını bu kadar belli etme

• Kullanıcı Larien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bugün iş yerinde bir hatunun bir hatuna bu cümleyi söylediğini duydu bu kulaklar.
Var böyle herkesin kendini kıskandığını düşünen insanlar. Uzaklaşmalı.

Bir kadın başka bir kadını hangi sebeple kıskanır kısmını yıllardır çözemediğim için, şahsen benim aklım pek almıyor bu durumları ve bir de iş yerinde ise hiç çekilmez.

Kıskanılmak her açıdan iyi aslında hemcinsler kıskanıyorsa bu onlarda olmayan kalite sizdedir anlamına gelir. Sevgili kıskanıyorsa size karşı ilgilidir anlamına gelir (aşırı olmamalı)

Bknz ; Larien dün bana dedi

Beni kıskanan birtakım kadın azaları tek 1 görselle anlatmak isterim:

tumblr_nmlk9wv9Bz1rv22ito1_400.gif

Genelde fiziki yönden kiskanislar oluyor.
Güzel de degilim zaten,hulasa kombinlerim göz kanserine yol acabilir.
Benden size zarar gelmez.hdjsbsn
Velhasil avlandigim alanlar farkli.p

Güzel cevap vermiş birçok hemcinsim yorum yapmaya gerek duyamadım onlarınkinin üstüne :)

Hanfendisi seni de forum da kıskanan var mı?

Benim neyimi kıskanacaklar beyefendi sessiz kendi halinde kimseye karısmayan bir üyeyim :b4qPgY: arada girer paylasım yapar cıkarım öyle bişey olmaz Run bey :LolnLo:

Benim neyimi kıskanacaklar beyefendi sessiz kendi halinde kimseye karısmayan bir üyeyim :b4qPgY: arada girer paylasım yapar cıkarım öyle bişey olmaz Run bey :LolnLo:

Tamam da şuan koymuş olduğun avatar ateş ediyor hanfendisi. Mutlaka kıskanan, içi içini yiyen, ah ben de şöyle fotoğraf koymalı diyen, benim gözlerim neden renkli değil diyen, saçlarım lüle lüle değil aman Tanrım diyen bıldırcınlar olabilir. Ben bir kaç tane biliyorum, ama söylemem!:suss:

Geri