Beni Çekemiyorlar

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4527 gün önce görüldü
Bazı insanların bir insanla sorun olduğunda söylenen söz.

Kimisi içinde, kendi kendini tatmin etmek için kullanılan söz :D

karşılık olarak "hmm ok" diye cevap vermek istediğim cümledir

Çekemeyen anten taksın diye cevapladığım durum.

Narsist kişilik bozukluğuna sahip insanların hayata tutunma prensiplerinden biri.İşi iyice psikopata bağlayıp aynanın karşısında kendini dahi çekemeyenleri vardır.Sağlıklı ruh sağlığına sahip biri çevresinden aldığı eleştirileri beni çekemiyolar diye değerlendirmez ,çekilmediğini hor görüldüğünü hissetse dahi bununla nisbet yapmaz kanımca.

Genellikle ego sahibi olan insanların yaptıgı trip.

egoist kişiliğin en büyük göstergesi

egolarını tatmin etmek gibi bir çaresizliğin ürünü cümle

insanların kıskançlığına anlam veremeyen masumiyetin hayıflanması

"evet sen gerçekten çekilmez birisin" diyesimi getiren bir cümle

Marya Pudra Hn. ı da çekemezlerdi, bakın n'oldu? Şimdi evli mutlu amaaa onu çekemeyenler halaa F O R U M D A üsttekiyle çiçekleşiyor alttakiyle asansörlerde buluşup bişiler bişilerr

I Y .

Forumda bazı hanımların sık sık söylediği söz.

Anten taktırmayı deneyebilir fkejdjwjf tamam gidiyorum.:mnyk:

Elmas azalara giydiriyorum diye beni çekemiyorlar aa ben de elmas olmuşum ne kadar malca bi şey, kendimden soğudum yemin ediyorum 6 dakika filan oldu halen omuzbaşısılarımı öpmedim bile, düşünün ne kadar soğuduğumu... Çünkü bi' defa öpünce hani öpülmeyecek gibi değil, diyo ki insan bu ne kadar güzel omuzbaşısı hazır bulmuşken bi' daha öpim... Sonra diyosun aa zaten elimin altında, yani farazi, aslında elimin üstüne, yani, o çok şey değil de, sürekli öpüyosun, ya bu omuzbaşısıları var ya ay böyle hani tam samanlıktan kaldıramadım zühtü gibi, yani ben köyde olsam kesin samanlıkta filan beni ellerlerdi...

17. yy halk şairi Favelaoğlan tarafından kaleme alınan şiir. Gülmeyiniz, bakınız;

Ala gözlüm ben bu forumdan gidersem
Zülfü perişanım beni çekemiyorlar
Konu aç, oyundan çıkarma beni
Ağla gözyaşını,beni çekemiyorlar

Geri