Zeki insanlar meselelerini kolayca çözebilecek donanıma sahiptir fakat tabii ki zekasını doğru kullanmayı başarabiliyorsa...
Çoğumuz vakti sınırlı-yoğun insanlarız ve foruma saatlerimizi ayıramıyoruz. Bu vakti bulduğumuz durumda da kaliteli şekilde tüketmek isteriz. Forum oyunları başlığı altında zaten sürekli makara yapılıyor fakat ciddi bir konu altına da konuyu trolleme amaçlı anlamsız yorumlar geliyorsa, o konuyu açan
ve emek veren kişiye çok büyük saygısızlıktır.
Günlerdir mantıklı yorum arıyorum başlıklar altında fakat sataşma-hakaret-iftira dışında yorumlara denk gelemedim, Kendi adıma yasaklanmalara hep karşı çıkmış birisi olarak bu sefer yönetimin çaresizliğine hak verdim çünkü üzülerek gördüm ki yaşlarınız kaç olursa olsun maalesef ergen muhabbetinin üstüne çıkamıyorsunuz arkadaşlar...
Yönetim sizlerden çok umutlu fakat ben değilim ve açıkça da söylemekten çekinmiyorum. Ricam şudur ki eğlenceyi eğlence yerinde yaşamayı, ciddiyeti de gerektiği yerde takınmayı lütfen öğreniniz.
Okuduğum yorumlar arasında özel mesajların yönetim tarafından okunduğu şeklinde bir itham gördüm ve şaşırdım. Yazık! Bu insanlara yaptığınız bu haksızlıklara cidden sessiz kalmakta zorlanıyoruz. Tanımadığınız insanlar hakkında yalan yanlış yorumlar yapmak yerine tanımaya çalışırsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Zeka ve akıl bunu gerektirir....