Günlük Benden Nietzsche’ye..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Her haltı yedin hem kendini sömürdün hemde etrafındakilerini b.ktan ileri gidemedin dönüp dolaştın geldin sonunda seninde b.ka dönüşeceğini hiç mi farketmedin ..Yabani
6660994F-1EBE-42AF-9B81-8A534CCDD3C5.jpeg

Sağol şüheda hepsini paylaşınca olmuyor ayda bir tane paylaşsam güzel olurdu

Kimi 500 liralık kokainde arar kendini kimisi 100 liralık ota satar nefesini dahada aşağılara düşersin 10 liralık Bali tiner çekersin hepsinde aynı şeyi ararsın bir an herşeyi unutup mutlu olmak istersin.. Yabani
2D22D899-9DE0-4AD3-9E4E-2CEC8DDD38B5.jpeg

Bir insana yapılacak en büyük beddua ona uzun ömürler dilemektir ..Yabani9C9F1F2D-1BDC-4C59-8D7A-4820D515ACB6.jpeg

..Ve Rüzgar Sessizce Kulağıma Fısıldadı Sana Çürümüş Cesetlerin Kokusunu Getirdim..YabaniC9CC90A4-A01D-4F93-AC98-03A8BF46576B.jpeg

Kimi 500 liralık kokainde arar kendini kimisi 100 liralık ota satar nefesini dahada aşağılara düşersin 10 liralık Bali tiner çekersin hepsinde aynı şeyi ararsın bir an herşeyi unutup mutlu olmak istersin.. Yabani

selam kübik, beş para etmez mülkiyeti de ekleyebilir miyiz o da anlamlandırıyo diyorlar. :)

1 milyoncuyuda ekledik mi artık roman olur vesselam

Yürek mangalları uzatın bana!
Vurulup düşürülmüş çırpına çırpına /Nietzsche/

_____

Nezaketi olmayan diş gıcırtısı
misafirim bugün..
yutağımda kalan isimsi tırnaklar
aynı sancı
aynı kurgu
sıratın başı kalabalık
hep tıkanık yollar...

Belma KARACA

Bakınız Nietzsche çok güzel şeyler yazıyordu taa ki bir kadına aşık olana dek kitabın ortasında saçmalamaya başlıyor ahh bu aşk neler yaptırıyor insana

unnamed (4).jpg

hassas bir denge
ağır cezalar isyan getirir
hafif ceza ise anarşi
şiddet korkusu şiddeti önler safsatası..
dayanılmaz iç cevaplar başlar..
çekil ezilen baş
dur!!
sorular, sorgulamalar
insaf ve empatiler..

Belma KARACA

(Tekrar geleceğim)

saygı ve muhabbetle..

Kıı sürro beni sevenler hep pişman oluyor sonunda baştan diyeyim ona göre temkinli ol

En güzeli köy peyniri dedim onunda içinden kurt çıktı.Yabani

İnsanın en büyük günahıydı sonunu bildiği halde birine hayat verip tekrar başa dönmesi ne acı..Yabani50EE2BA4-F98A-41DF-8F63-CC49CD687303.jpeg

Geri