bende geliyim bari

Konu sahibi son olarak 3496 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep Asel'in suçu bir hava alacakmış mış :)

Suçlu sen değilsin Hesti'a suçlu error eheh ama şaşırdım Plesk çağırdı sanıyordum :p
Hoş geldin Çiko sen elinden geleni yaptın ama olmayinca olmuyor ışte :D ve evet ben de ben de .p

ada$im ne demek yahu ricamdir vazifem benim sizleri boyle agirlamak burda ilk aktif uye olaraktan :D
buraya toplanmanizin ilk sebebi benim bak, ben farahyi cagirdim,
o baskasini cagirdi, oda baskasini cagirdi derken hepiniz geldiniz :zuha: :zuha:

Suçlu sen değilsin Hesti'a suçlu error eheh ama şaşırdım Plesk çağırdı sanıyordum :p
Hoş geldin Çiko sen elinden geleni yaptın ama olmayinca olmuyor ışte :D ve evet ben de ben de .p

dimi dimi tek suçlu o database ler :p

Valla çikolam orda kaldı die çok korkmuştum plesk site açıldı diye söyleyince ilk işim buraya almak oldu yaaa çikosuz tadı mı olur forumun :cici:

dimi dimi tek suçlu o database ler :p

Valla çikolam orda kaldı die çok korkmuştum plesk site açıldı diye söyleyince ilk işim buraya almak oldu yaaa çikosuz tadı mı olur forumun :cici:

canım benimmm :srl: ben de seni kırmadım ve geldim :cici:

e bi zahmet adasim et yani,
bunca insani buraya toplamak zor oldu mlkjshgfdcghdjk
desem de inanma sen bana :D
forumun keyfini sur cancazim database'lar, asirlik sayfa yuklemeleri yok burda :zuha:
tamam ciktim :zuha:

e bi zahmet adasim et yani,
bunca insani buraya toplamak zor oldu mlkjshgfdcghdjk
desem de inanma sen bana :D
forumun keyfini sur cancazim database'lar, asirlik sayfa yuklemeleri yok burda :zuha:
tamam ciktim :zuha:

tabi çok zor olmuştur :kiki:
diyosun hadi bakalım sürebilcez mi keyfini :D

Aaayyy hoşgeldin cancaaazım :srl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri