Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Öyle bir hiçlik içindeyim ki şu durumdayım diye belirtebileceğim bir şey bile yok.
Şunu diyebilirim Ahmet Kaya'dan Sezen Aksu'ya geçtim.

Salağa yatıyorum demek üzereyken salaklığın tarifini verir misiniz demesi beni nakavt etti.
"Uyan geldik" deseydi daha negatif düşünecektim.

Gidipte dönmemek gelipde bulmamak var derler. Hoş zaten bu yüzden ya gitmekten korkmam; geldiğimde bulmamaktan korkuyor bıraktığım yerden devam etmemekten korkuyorum.

Insanların bana değil bana olan ihtiyaçlarına sadık olma ihtimali düştü aklıma aklım bulandı. Iki ay oldu alo demeyen insanlar gideceğimi duymuş olmalılarki hal hatır sorar oldular. Şimdi durup kendi kendime aman kimseye ederinden fazla değer verme gibisinden telkinde bulunamam. Varlıklarına ihtiyacım var neticede, incinmiş bir ruhla "oo gardaşım" sonra sarılma sahnesi ve kestik !

Yine geleceksin, pişkin laflar edeceksin lakin nafile çünkü ben olmayacağım. Sen bu notları okurken ben gözlerimi ebediyete yummuş olacağım..
Nah ! Bilirsin çok sorumsuzum, hem zaten burayı nerden bulcan hadi buldun ne bilcen ben olduğumu yine çok safsın güzel :/

[YOUTUBE]QG9EJNCA1bI[/YOUTUBE]

Ben akşamları sevmem, akşamlar sorun yaratır
Ben konuşmayı da sevmem, gidişler hep o gidiştir
Senin geçtiğin yollardan yalnızlık çıkar gelir
Ve böyle akşamlarda içim biraz daha erir

Oo Pakize gelmiş hoşgelmiş neler neler getirmiş ?
Youtube'de altın yüzüğüm kırıldı dinleyelim mi pako ?

Beni hep güçlendiren, ayakta tutan gidişler oldu. Vücud direncimi artırıyor her bir gidiş; senelerin geçtiği özlemlerin kaldığı bir dünya değil sanırım benimki.
Bu benim bahtımı kara yazmışlar*bilirim güldürmez devr-i alemden*birgünümü yüz bin zara yazmışlar.

[YOUTUBE]bpVvGqVOw6I[/YOUTUBE]

Çünkü üzülen insan yavaş yavaş üzen tarafa benzemeye başlıyor.

Sizin oralarda düşenin kanayan dizleri öpülüyormuş, ne kadar güzel.
Bizim buralarda düşene vuruyorlar, ne kadar acı.

Ohoo o kücük jose buyudu simdi gocaman jose oldu sevgili gunluk. Napiyon nassin

Ya sizin hiç fotoğrafını açıp yüzünün en ince ayrıntısına kadar incelediğiniz biri oldu mu?

Olmaz olur mu ?
Öyle ki güldüğünde yanaklarinda olusan cuÄ·urlar, sırıtırmıscasına parlayan ve kısılan gözleri off duygulandim devam edemeyeceğim .d

Günümün vazgeçilmezi haline gelen bir durum oldu güneş batarken tabureli çay bahçesine gidip çay yudumlamak. Oturdumu kalkmak istemiyor insan çay istemeden öyle saatlerce oturmakta olmuyor hiç hoş değil. Mabadım yine tabure şeklini alacak herhalde en ölü iki saat oturmayı düşünüyorum (:
Neyse yere yakın olunuz tabureye oturmayı tercih ediniz.

Özledim, çok özledim seni tabure.

arşivin tozlu raflarına kalkmışsın, kıyamam.

Sağ elini sol eliyle avutan insanlarız.

Geri