Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Öyle bir günün sonuna gelmiş olayım ki;
Söyleyeceklerim ve yaşayacaklarım bitti notumu ver rabbim diyebileyim.

"Hayal kurmaktan, hayal etmekten kaçıyorsun Ömer" dedi.
Çok gerçekçi değilim aslında baya baya hayallerde kuruyorum tek problem var hayallerim geleceğe değil geçmişe dair. "Düşünsene zamanında şöyle davranmayıp şu şekilde davranmışsın çok daha iyi olur" diye.
Hayal diye tanımlayıp avunduğuma bakma çok iyi biliyorum düşündüğüm şeylerin hayal değil keşkeler olduğunu.
Neyse yahu iki gülüp geçiştirmiştim zaten.

Sanki Allah belamı verecekmişte sonra bir şeyler olup işin rengi değişiyormuşta ama düzlüğe çıkma söz konusu değilmiş gibi yaşantı var son günlerde. Tabiri caizse hükmün açıklanması geri bırakılıyor. Polyanna olsa adli sicile işlemiyor diye sevinir hay aksi !

Sanki Allah belamı verecekmişte sonra bir şeyler olup işin rengi değişiyormuşta ama düzlüğe çıkma söz konusu değilmiş gibi yaşantı var son günlerde. Tabiri caizse hükmün açıklanması geri bırakılıyor. Polyanna olsa adli sicile işlemiyor diye sevinir hay aksi !

Hepimiz birer polyannayız, başlığa bayıldım ..

Günümün vazgeçilmezi haline gelen bir durum oldu güneş batarken tabureli çay bahçesine gidip çay yudumlamak. Oturdumu kalkmak istemiyor insan çay istemeden öyle saatlerce oturmakta olmuyor hiç hoş değil. Mabadım yine tabure şeklini alacak herhalde en ölü iki saat oturmayı düşünüyorum (:
Neyse yere yakın olunuz tabureye oturmayı tercih ediniz.

Hiç yapmayacağınız, yapmadığınız şeyleri size yaptıran birisi girer hayatınıza, ruhunuzu teslim edip etmeme konusunda tereddütler yaşayıp duygu yoğunluğuyla kaşla göz arasında onun kontrolü altına geçersiniz.
Bilmek istemezsiniz; her şeyiniz ama olacak hiç bir şeyiniz.
Allah kurtarsın gönül mahkumu (:

"Hayat kaldığın yerden devam etmiyor biraz yaklaşsana."

Bu güzeldi.

Dertleşecek insanlarda para etmiyor günümüzde. Sanırım dert-çekecek insanlara yoğunlaşıyoruz. Biz mi güç kaybediyoruz dertler mi güçleniyor hiç bilemiyorum.
Uykunun parol etkisi yarattığına şahitlik edebilirim sadece onuda sağır sultan biliyordur.

Keskin virajlı bir yola girmiş bulunmaktayım yaşamımda ne hikmetse yaradanın bana sunduğu son şansmış gibi hissediyorum. Hat safhada stres ve heyecan var, eee katlanacaksın artık saldım çayıra mevlam kayıra dönemi bitti Ömer efendi.
Allah utandırmasın hadi bakalım (:

Keskin virajlı bir yola girmiş bulunmaktayım yaşamımda ne hikmetse yaradanın bana sunduğu son şansmış gibi hissediyorum. Hat safhada stres ve heyecan var, eee katlanacaksın artık saldım çayıra mevlam kayıra dönemi bitti Ömer efendi.
Allah utandırmasın hadi bakalım (:

Aç kapıyı veyseell efendii !!
Birini geçtim kaldı biri, bak bunuda geçersem şerefizim olayım ki aha 20/4 sokağın alayına tatlı dağıtcam.

Bu arada ulan gözleri hakketten çok gözler .s

Hayatımın bir çok kesiminde ne kendimi ne de bir başkasını umursamıyorum, bunu yaparken neye hizmet ediyorum bilmiyorum açıkcası kendimi insanlardan soyutlamam bana ne kazandırabilir ki ? Tadım yok, heyecan duymuyor, hayal kurmuyorum tabiri caizse kendi kendimi sömürüyorum.
Varya bildiğin gönlüm ortadoğu, yaşamım amerika! Koduğumun amerikası her taşın altından çıkıyor.
Neyse zaman geçiyor boşluk büyüyor.

Içim dışım birinci derece mahkemeleri, anayasa mahkemesi, yazı işleri, kalem müdürleri vs oldu.
Hayır yani bu kadar strese ve kafa yormaya değmeyeceğinide çok iyi biliyorum ben değilmiydim derece yapıp ikinci aşamada 3/3 yapıp eli boş dönen ?
Referans lazım baba referans diyorum eee abinin iş yerini göster diyor yahu baba torpil lazım torpil ee oda bizde yok niye ?
Çünkü anamın kardeşleri tüpçülük yapıyor vekil değiller.

Ben bu dünyaya ayak uydurmamakta oldukça kararlıyım.
Dünya düzeni adı altında hayvan-insan davranış sentezlerinin olağan karşılanmasına da ısrarla direneceğim.
Bocalıyorum, tökezliyorum ama yıkılmıyorum !
Ne yani ben bir Spartaküs veya ne bilim bir Spiderman miyim ?
Tamam Gazman konusunda anlaşabiliriz, velhasıl kelam bazen kahramanlaşalım.

Cacıksın cacık kirvem !

Kendimle alakalı, söyleyip söyleyip eyleme dökemediklerimle alakalı söylemek isteyip beceremediğim şeyler var yanında da bu durumu özetleyen şu çümle var;
''Çoğunluğa bağlı olmayan tek şey vicdandır..''

Geri