Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Beni biri çok severdi, kimdi hatırlamıyorum fakat söylemeden geçemeyeceğim;
Acılarımızın anıya dönüşmesi büyük bir lütuf.

Bir kez olsun kendin ol diyorlar. Ben herkes olmaktan kendim olabiliyor muyum ki ?
Herkes adına kah utandım kah ağladım kah yok oldum !

Ben bu dünyaya ayak uydurmamakta oldukça kararlıyım.
Dünya düzeni adı altında hayvan-insan davranış sentezlerinin olağan karşılanmasına da ısrarla direneceğim.
Bocalıyorum, tökezliyorum ama yıkılmıyorum !
Ne yani ben bir Spartaküs veya ne bilim bir Spiderman miyim ?
Tamam Gazman konusunda anlaşabiliriz, velhasıl kelam bazen kahramanlaşalım.

Bu aralar beni üzenlerin üzülmesini istemiyorum.
Direk ölmelerini istiyorum makatları arş'a ulaşmış sefillerin.

Uzun uzun yazmak istediğimde bilinçaltım kabuğuna saklanan kaplumbağaya dönüşüyor, yazmıyorum tamam dediğimde kafasını tekrar çıkarıyor.
Canımı sıkıyor bu halleri dışa vurmak isterken için için boğuluyorum, ee ne beklersin ki aslanı kediye boğduran bu dünyadan.

Çok şükür tekrardan havasını soluyacağım memleketimin değmeyin keyfime /:
Son günlerimin teması Bitlis olacak yahu !

[YOUTUBE]s0FW1xbCutM[/YOUTUBE]

Pakize 19 haziranda hasret bitiyor gayri !
Bu kadar uzun süreli ayrı kalmamıştım il sınırları içine girdiğimdeki huzuru şuan hissediyorum, altın kafese koysalar illede memleketim derim.
Yalnız Pakize ne edip edip oraya kapak atmalıyım tekrardan buraya dönmemek uğruna.
Hadi rast gele !

Hibne nasıl kudurdu görmen lazım Pakize hayır kudurunca birde avel avel cümleler kurmuyormu yemin ederim tam şükür sebebi.
Neyse ki Adem ile Havva'nın zürriyetinden gelmişizde hibne'ye merhamet gösterebiliyorum ara ara.

Ne yaptın Pakize iyi misin ?

tumblr_o7rx7zwRii1singnqo1_1280.jpg

Selam Pakize, şu sıralar biraz yoğunum pek ilgilenemedim seninle. ( Hasstir lan camış gibi yatıyor yoğunluktan bahsediyor dediğini duyar gibiyim )
Neyse şunu demeye geldim; her şeyin güzel olmak zorunda olduğu yere vardık.

Canım şuan düğündeyim ve bundan olacak ki fena şekilde evlenesim geldi. Evliliğin ciddi bir müessese olduğu söyleniyor ciddi olamadığım bir dönemden geçiyorum müessese biraz daha esnek davranabilir bence.

Dost musun düşman mısın bilmiyorum ki ?
Hayır yani beni övecek postlar atmak varken ne bilim .s :D

Seni övmeme gerek olmadığını düşünüyorum ben ayrıca hoşuma gitti seninle paylaştım sus konuşma bak hala konuşuyor sus cevap verme .d

Evet sayın seyirciler mükkemmel geçmesi ihtimal bir güne uyanıp mükkemmel bir gün geçirmenin vermiş olduğu rahatlıkla (ayaklar masaya uzatılmış) diyorum ki; Boynunuzu vurdurun boyun eğmeyin,gözünüzü dağlatın göz yummayın ve dönüp onlara "puştperestlik yapmanın manası yok deyin.
Ardından bir keyif sigarası ve zihinde; yaşasın nefsini öldüren insanlar tınısı !

Pakize şu yerçekiminin olduğu dünya da insanların ayaklarının yere basmaması nasıl izah edilebilir ? Kişi kendinden bilir işi diyecek olursan, çok istiyorum zihnime ego kasıp ayağımı yerden kesmeyi lakin ı-ııh olmuyor.

Puştperestlikten bahsetmiştim üzülerek belirtiyorum gün geçtikçe mensubu artan ve tehlike saçmaya müsait bir olgu haline geliyor.
Ve bunlar döllenerek değil kaosla ürüyorlar.

Nasıl ama Pakize ? CNN'de derin bir örgütün yapısını,işleyişini anlatan abiler gibi oldum mu ?

Kurdukları oyun ve söyledikleri yalanın ortaya çıkmasının vermiş olduğu gafletle zamanın birinde kevaşenin teki bana küfretmişti.
Nasıl bir ruh halindeysem haykırıp ona sesimi duyurma isteğim var.
vik vik dişlek amele sümüğü gibi vıcık vıcıksın.
Yine ağır olmadı lan yine olmadı gergedan boynuzu :D

Bazen soruyorum; Hiçbir şey olmamış gibi davranınca gerçekten hiçbir şey olmadığı mı düşünülüyor ? Salağa yatmanın getirisi götürüsünden fazla olamaz herhalde.

Geri