Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım
Ecel oku değdi dost dost gülüme benim
Bazı insanlar aşık olmaktan muzdarip. Aşk karşılıksız olabilir, son bulabilir, beraberken zorlayabilir, hüzün getirebilir… Nitekim aşk, üzerinden zaman geçse bile dönüp baktığında aşık olana güzel gelir. Peki ya nefret? Nefret her koşulda ruhu sömüren bir asalak gibidir. İnsan nefret etmeye görsün kimseyi değil kendini yer bitirir. Siz hiç aşık olduğunuz insandan nefret ettiniz mi? Ben ettim, yetmedi üstüne bir de böyle bir nefreti taşıdığım için kendimden nefret ettim. Ne yazık ki bazı insanlar sadece nefret olarak anılıyor. Anınız nefretiniz değilse şükür edin. Lütfen anlayın aşk acısı diye bir şey yok. Olsa olsa hüznü olur. Ve onun da kıymeti bilinir.
Evet, yürüyüp geçiyorum.Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin..Ben öyle yaptım.Hep yürüdüm.Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin.Sen yürüyüp gideceksin.Anlayan anlayacak,anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!Bilirsin ben iyi yürürüm..
Murathan Mungan
...Şizofren olmanın şüphesiz en güzel tarafı kimseyle paylaşmak zorunda olmadığın birine sahip olmaktır, bence.
Oysa ne kadar sakin bu sokaklar ve bu kentdudaklarımı kanatırcasına ısırıyorum günlerdir
her sözcük dilimin ucunda küfre dönüyor çünkü