Bende bir resmin var yüzüme bakmıyor!..

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Ve umut etmeden geçen gün ziyan olmuştur…
Umudunuza sarılın efendim hem de sıkıca o bizim kamçımız…
Umut eden yüreğimiz sağolsun…

Kimileri ilk doğduğumuz an bu dünyaya geldiğimiz için ağladığımızı söyler.
Dünyanın yaşanası bir yer olmadığını biliyormuşuz. Kimileri ağlayarak geldiği dünyadan gitmemek için gözyaşları dökermiş hatta bir kaç çakallık yaparmış
(formda kalın,zihinde kalın,spor yapın)
Hee yapınca ölmeyeceksin ertele bileti ertele.
Kimse de çıkıp demiyorki doğmak kolay,ölmekte kolay.
Zor olan doğum ile ölüm arasında kalan Yaşam olgusu içinde tutunabilmek.

Kırgınlıklarımı dile dökecek kadar ne cesaretim var nede gücüm..biliyorumki insanlar söykediklerimin dilini anlamıyor.Keske sevildikleri kadar sevmeyi bilebilseler.. kaybetmekten korktugumu bildiklerinden mi gitmeyecegimi bildiklerinden mi bilmem duygularımın dibine dibine vuruyorlar.
Yapmayın,vurmayın (:

Kimseyi mutlu etmek için burda değiliz..Kendimiz mutlu olduğumuz sürece burdayız.
Kimseye kendimizi beğendirmek için yazmıyor, kimsenin ruh haline değil, kendi ruh halimize göre bir şeyler paylaşıyoruz..
Ama birinin mutluluğuyla mutlu olamıyor, birinin üzüntüsüyle üzülemiyorsak burda ters giden bir şeyler var demektir..
/linç girişimine hazırım.

İnandırmaya çalışıp, inanmaya çalıştığınız ve aslında inanmadığınız her şeyi midenizde uçuşan, başınızda esen şeylere bağlayın..
Sonra da atın kendinizi yalanlarınızdan aşağı..

Bilip bilmeden yorum yapıp görüşünü bildiren insanlar çok fazla yahu bi dinle bi sor bi öğren ondan sonra istediğin yorumu yap yani sana yorum yapma diyen yok ki
Kasıldım boş yere,hepinize yetecek kadar dedikodum var rahat olunuz .s
Sesde çıkarmam yani :T:

İnsanlara kendinizi anlatmayın..çünkü ne anlatırsanız anlatın,
doğru ya da yanlış, herkes kafasında başka şeyler hayal eder..
ve yanıldığı her noktadan sizi tek tek vurur bir gün..
/benden bu kadar

Sabahın köründe kalkıp çizgi film izlemeyi, sonrasında sokağa dökülüp akşama kadar bütün oyunları sıkılmadan oynamayı..
Akşam ezanıyla sürüklene sürüklene eve sokulmayı, manda sürüsü geçtiğini gürültüden anlayıp korkup bahçeye kaçmayı...
Sinekleri ilaçlayan arabaların arkasından deli gibi koşmayı, leğende yıkanmayı, yıkandıktan sonra sobanın arkasında mayışıp uyumayı.. tasosunu, beş taşını, kumunu, çamurunu her bir şeyini özledim çocukluğumun..
/Büyümeyin hep küçük kalın,canınız yanıyor

Tanımadığım insanlara gereksiz gülmelerim yok, samimi bulmadığım insanlarla muhattap olmuyorum, yalnızlıktan gocunmadan bir yerde tek başıma çay içebiliyorum..
İçime dönük yaşıyorum diye sıkıcı gelmişsem; sıkıcı olmayı seviyorum. herkes gibi olmamayı, insanların dibinde olmamayı seviyorum.
Şimdi az daha ötede sıkıl benden…

Herkes istediği kadar koşsun.
Beni anlayacak insan, oturduğum yerde de beni bulur.
Oturacağım ve bekleyeceğim :T:

Bazı insanları kırabilmek için hiç çaba harcamanıza bile gerek yoktur.
Mesela size zor durumda kalıp uzun bir açıklama yapmış insana ‘tamam’ diye karşılık verdiğinizde o kişinin kalbi parçalara ayrılıverir hemen. Buradaki inceliği işte bir tek o insanlar anlayacaktır zaten.

ruhum
gel
sen
de
vaz
geç
benden

Bazı şeyleri söyleyemiyorsun, bazı şeyler hep içinde kalıyor. Tam ağzından çıkacak o sözler ama olmuyor kıyamıyorsun.
Çoğu kez o sevdiklerine kıyamıyorsun o kadar ince düşünüyorsun ki sanki onlar da öyle düşünüp alınacak, kırılacakmış gibi hissedip söyleyemiyorsun.
Sonra ?
Battı balık yan gidiyor canım ciğerim :/

Bazı insanları kırabilmek için hiç çaba harcamanıza bile gerek yoktur.
Mesela size zor durumda kalıp uzun bir açıklama yapmış insana ‘tamam’ diye karşılık verdiğinizde o kişinin kalbi parçalara ayrılıverir hemen. Buradaki inceliği işte bir tek o insanlar anlayacaktır zaten.

sen adam misin yoksa melek misin cozemedim daha :benmi:

Jose insan ruhunun en inceliklerini biliyon ondan dedim bide cok efendisin bide cok iyisin yano cok ta cok :benmi:

Mirage insan özünde iyidir zaten benimde kötü anlarım vardır elbet,kötü maskemi cebimde taşıyorumdur belkide emin olmamanı öneririm yine de :T:
Teşekkür ederim ayrıca güzel düşüncelerin için alışkın değilim =)

Jose ben en iyi yonlerini gordum lutfen kotuleri varsa (ki ihtimal etmem) gormeyeyim :benmi:

Mirage tamam tamam sıkıntı yok .d
Allah gönlüne göre versin

Geri