Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen adam gelmiş kardeşim sen hayırdır?
Bir o tarafa atıp tutuyorsun bir bu tarafa atıp tutuyorsun? Senin tarafın nedir söylede bilelim diyor. Bak hele sen.
Yeri geldiğinde ben sol tarafa yürüyorum yeri geldiğinde sağ tarafa yürüyorum ön,arka gibi yönlerimizde var yani..
Ben salakmıyım hep sağa hep sağa gideyimde diğer yönlerdeki nimetlerden faydalanmıyayım? Peki ben salakmıyım yanlış yolda olduğumu bile bile sağ taraftan yürümeye devam edeyim ?
''Eşum ölmedan iki gün evvel deduki bağa, sen kokaysun yıkanmadun mi. Dedum ona, sen bi gün benum kokumu ararsun.
Kim kimi arar bilemessun dedi iki gün sonra vefat etti.
Şimdi bastığı tüm toprakları öperdum amma… diyor karadenizli amcam.''
Eli ayağı öpülecek nesillersiniz.
Bayramlarda kapı kapı gezdik,Topaç Çevirdik evet ama sevgi,saygıya yetişemedik be amca (:
Biz varmadan zaman asimile edip yutmuştu sevgi,saygı olgusunu.
Sıkılıyorum. Daha kötüsü, insanlardan soğuyorum galiba… Oysa ben onlarsız, onlara güvenmeden yapamam:T:. Ama elimden ne gelir. Sevgiden, yakınlıktan, insanca davranmaktan anlayanlar o kadar az ki… Büsbütün kabalaşmaktansa, uzaklara gitmek daha iyi.
Ama nah giderim.
Müziğin sesini duymayanlar dans edenleri deli sanarmış.
Mutluluğumu yada insancıl davranmamı delilik veyahut yapmacık sananların olması beni pekte ırgalamıyor.
Burda sevenim olsa ne olmasa ne yani /:
Fakat benimde duyduğum bir müzik var ve dansımı ona göre yapıyorum.
İnsanlardan dilim yandıkça dahada sevmeye özen göstereceğim.
Bağırışlarınız,çığlıklarınız müziğin sesini bastırıyor,duymayışınızın sebebi bu, biraz sükut biraz..
O zaman dans etmeye başlayacaksınız eminim.
İnsanların bizimle herhangi bir şekilde ilgilenmesinde, eşi görülmemiş bir hoyratlık vardır. Şu sıradan “Nasılsınız?” lafı kalabalıktan başka ne anlam içerir ?
Bana Nasılsın-ız yerine Nasılsın diye sorsanız keşke.
Diğer türlü içi boş samimiyetsizce bir hal hatır sorma oluyor..
Bu çok gerekli değildir herhalde :T: