Bence kemik erimesi için Tahin helvası.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Susam yani Tahin helvası demir takviyesi için kesin öneriler arasındaysa özellikle bayanların daha erken (erkeklere göre) uğrama riskine karşın tüketmesini öneririm doktor olsam.

Demir- kemik erimesi baglantisi?
Demir takviyesi olarak tahin helvasi... (daha aklı bali takviyeler var)
Bi sey onerme bence .
Forumda saglik beyani ya da ilac onerisi (konudan bagimsiz) gibi postlara,konulara daha titizlik gosterilmeli, kaynaksiz konular da silinmeli bence. İnsanlar okuyor ve gercekten cat diye de uygulayabiliyor. Inanamazsiniz rakamlara.

Kefir varken tahin helvası mi ? Olsun yinede güzel bir konu Aydınlaniyoruz

Bi sey onerme bence .
Forumda saglik beyani ya da ilac onerisi (konudan bagimsiz) gibi postlara,konulara daha titizlik gosterilmeli, kaynaksiz konular da silinmeli bence. İnsanlar okuyor ve gercekten cat diye de uygulayabiliyor. Inanamazsiniz rakamlara.
Detaylar konunun bütününü anlatır-da neyse yaa. Senin hatta sizin önerileri alalım.

Ama bu yazdığım başlığı unutmayalım size zahmet :)

Kamil hocam biri hekim biri veteriner hekim müsadenizle referans olarak onları kabul edeceğim.

Bi sey onerme bence .
hayır alakası var.araştırmanızı öneririm.

Kamil abi detay vermemissiniz sabah aç karınla mı tüketelim kahvaltıdan sonra mı

Kamil hocam biri hekim biri veteriner hekim müsadenizle referans olarak onları kabul edeceğim.
Pek tabi ki haklısın. Benim güneşim beni ısıtıyor 🙂 Kemikler dahil tüm vücut azalarımızın yakıtı nedir? Neyseee yine cahal-cahal seçmeler yapmadan susayım. Demek ki daha zamanı var. Günü gelsin..

Tahin yalniz basina faydali birsey olabilirdi belkide, ama helva dedin bizim sekerleri firlattin..

Dostum zamane elitleri batı telkiniyle tatlandırılmış ürünlere bayılır. Ben fakir birisiyim dedim ki: Şekerli olsun bari 🤣🤣🤣

Kamil abi siz helvayla ne yaşıyorsunuz acaba? ))

Önce çöğen helvası şimdi tahin helvası..

Umarım sorunuzun karşılığı sizi tatmin eder de İzmir Bombası olaylarına girmeyizzz.f

Bi sey onerme bence .
Sence tavsiyelere uyulacak kadar güveniliyor yani?

Geri