Bence Kamil diye birisi demişti dersiniz...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Bugünlerde Kimse görmüyor ama, emin olun 5 yıl sonra herkes Dünya merkezinin Asya Kıtası üzerinde yoğunlaşmaya başladığını görecek. Hep geç kalmışlık ile Dem vurularak kendimizi küçük gördük ya, şimdi yapılması gereken husus Azerbaycan adımıyla başlayalım ve Kazakistan Hedef olmak üzere Asya Kıtası'nda varlık göstermeye başlayalım. Varız demek yetmiyor, siyasi ve ekonomik olarak, askeri olarak yer almalıyız. 5 yıl sonra orada zorlama yer açmaktan çok daha iyi olacaktır bence

Sayın imam Bu yazı serisini hatırlatırım

Bundan sonra olacak gelişmelere dikkat et bak bakalım neler olacak sonra konuşuruz.

Ülke geri gitmeye çabalıyor. İleri götüremiyoruz ki görelim. Gelecek senelerde bu kadar korkunç ne gördüler acaba da...

Nerdesin ki abi

@Xasthur senin diyaloğun var mıydı? Kendisiyle diyaloğun varsa; Türkiye’nin bulunduğu şu karmaşık süreçte neler olduğuna dair öngörülerini bizimle paylaşmasını dilerdik.

@Xasthur senin diyaloğun var mıydı? Kendisiyle diyaloğun varsa; Türkiye’nin bulunduğu şu karmaşık süreçte neler olduğuna dair öngörülerini bizimle paylaşmasını dilerdik.
Olmaz mi? Tuhaf olan hersey ile etkilesim icerisindeyim ben.
Guvenlik isi icin bulundugu proje bitince farkli bir goreve gectigini soylemisti. Birak bu isleri ihtiyar dedim ben de. Git kahvehanede yanik oynadigin akranlarina "komple teorilerini" anlat dedim , harcarlar seni bu savanda dedim. Kalan bir kac gunde daha girdi. Bir daha da görmedim adami.

Bugünlerde Kimse görmüyor ama, emin olun 5 yıl sonra herkes Dünya merkezinin Asya Kıtası üzerinde yoğunlaşmaya başladığını görecek. Hep geç kalmışlık ile Dem vurularak kendimizi küçük gördük ya, şimdi yapılması gereken husus Azerbaycan adımıyla başlayalım ve Kazakistan Hedef olmak üzere Asya Kıtası'nda varlık göstermeye başlayalım. Varız demek yetmiyor, siyasi ve ekonomik olarak, askeri olarak yer almalıyız. 5 yıl sonra orada zorlama yer açmaktan çok daha iyi olacaktır bence
Bu dediklerimi hatırlayan varmıydı :) Ben yokken arkamdan ölümüne Gıybet yapmışsınız hahaha.

Bu arada dediklerimin olma şansı yüzdesi kaçmış sizce? Daha yeni başlıyor farkındaysanız. Demiştim demeyi sevmiyorum ama sanıyorum bunu demiştim hahaha.

Reisi onu uzaya yolladı, artık oralı ve reisini bekliyor

Melnur Ben de sanıyordum ki arkamdan bir Fatiha okurdunuz neyse Gıybet ile kervanıma katıldınız artık hep beraber diğer tarafta biraz yanarız :))

Son düzenleme:
Geri