Bence de Başbakanlık Kalkmalı.

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Videoyu izledikten sonra gerçekten de başbakana ihtiyacımız olmadığını anladım :)

[YOUTUBE]uItp5nGA0KM[/YOUTUBE]

subhanallah kardes ibretlik paylasim.

Adam gerçekten çok etkileyici...
Ama kıyaslamak gerçekten çok güç. Kıyas yapılacak olsaydı eğer;
Bir taraf CNBC-e öteki taraf Flash TV
Bir taraf Ustalara Saygı Kuşağı öteki taraf Latif Doğan'la Küstüm Şov...
Bunun gibi bir şey olurdu herhalde.

Öte yandan bizim ülkemizde liyakata göre değil yandaşa göre, "benim adamım olsun" anlayışına göre mevkiler oluşturuluyor.

Misalen eski Sağlık Bakanı şimdi Çalışma Bakanı olmuş,
Eski Milli Savunma Bakanı Milli Eğitim Bakanlığı görevini yürütüyor,
Eski Çalışma Bakanı şu anda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koltuğunda,
Eski Eğitim Bakanı şu anda Kültür ve Turizm Bakanı,
Damadın Enerji Bakanı olması gibi..

Bu kişilerin bu konularda yeterliliği nedir, ne kadar vakıflar diye sorulsa hepsi muamma. Yani rasyonel bakan bir kimse, "milli savunma bakanıyken eğitim bakanlığına geçiyorsun, ne alaka kardeşim" sorusunu sorabilmeli. Kaldıki bu, devletin en üst kademesi, daha altını düşünemiyorum.

Türbanlı bayanların burda kurallara takıldıkları sebebiyle okuyamayıp okumak için gittikleri ülkeydi demi Kanada ?
Kanada'nın gündemindeki tartışma konuları ve argümanlarıyla bizim ülkemizde yaşananlar karşılaştırılsa fiyuuu.
Binali bey sanki biraz düşük profil gibi durmuş sanırım muhalefet partileriyle siklet farkı olmasın diye. Yahu artık iki üç tane adam gibi adam toplansın bir siyasi parti kursun dünya gözüyle göreyim bunu artık.

İnsan izlerken utanıyor .. Farkındayım kıyasım çok acımasızca olmuş ama işte özeniyoruz ister istemez ..

Buluğğt sistemiğğ vağr şimdii bu adam başbakan ya. Bu adam başbakan. Bu adam temsil ediyor bizi.

Kanada basbakani gelsin bizim basbakanimiz olsun madem (:

video bitince youtube benzer 4 tane daha video koyuyor ya ekrana orda başbakan binali yıldırım'ın yazı ile imtihanı diye bir video daha var onu da izleyin :D

Geri