Ben....(?)

Konu sahibi son olarak 1557 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki ilginç gelecektir amma;

Ben,sevgili nasıl olur,çıkmak nasıl olur yaşamadım hiç.Çıkınca ne olur,neler yapılır..nere gidilir..bilmiyorum.
Ben,ne sigara,ne alkol nede başka bişey,hiç koymamışım ağzıma..denemek bile hiç gelmedi aklıma..
Ben,sinema da bilmem,belki ilginçtir amma,hiç gitmedim..
Ben,tv de hiç izlemem,sadece haftada bir kere bir diziyi izlerim.oda arkadaşlarla..
Ben,bildiğim sorulara dahi cevap vermem bazen,çekingeçliğimden..
Ben,alafranga tuvaletlere hiç oturmadım daha..Normal wc leri tercih ettim herzaman.
Ben,alıntı yazılar paylaşamam hiç,kendim yazarım,kendim üretirim..böyle paylaşırım forumda..
Ben,lisede parmakla gösterilir öğrenciydim okulda,kompozisyon hocasını,delirtirdim yazılarımla..çok beğenirdi,alkışlatırdı da :)
Ben,duygularımı saniyelik dökebilirim kağıda,ancak ifade edemem herşeyi lisanımla..
Ben, bilmem ki çok ilginçmiyim acaba..?
usta

Orjinalliğiniz belli oluyor zaten hoşgeldiniz tekrardan usta :cici:

Ustasın USTA.. :cici:

Hoşgeldin, Temiz Kalpli Arkadaş..

Sinema konusunda aynıyız; daha hiç sinemaya gitmedim. :dyg:
Şiirleriniz güzel, devamı gelsin lütfen. :cici:

Hmm,şaşırdım doğrusu.. :)
Teşekkür ederim,sizede yazacağım :)

ilk 4 ü gerçekten mi?

o zaman buyur usta geç otur şöyle saygımız sonsuz.

Değerli Classiic

Evet öyle.
Çokk merak ederdim.
Acaba nasıl oluryor bu çıkma işi diye :) Başıma gelse kim bilir ne kadar saçmalarım :) Lise dönemlerinde görürdüm bazı arkadaşlar vızır vızır konuşur kaynaşırlardı..ben bir kızla gözgöze gelsem elim ayağım titrerdi :) Lisede gözde öğrencilerdendim..sayısalcı ve başarılı olmak illaki ilgi çekiyordu (yakışıklı olmasamda :) ) ancak ben ot gibiydim, diyalog sıfırdı,çünkü çok utangaçtım :)

Evet,sigara falan hiç içmedim.hatta göryorum gençlerin elinde devamlı şuu enerji içeceği..çok merak ettim ama onuda tatmadım :)

Kurtlar vadisinden başka bişey izlemiyorum evet..Sinemanın kapısından da hiç girmedim maalesef..öyle işte :)

Sinemaya gitmememin özel bi sebebi var mı?
Yarın gider misin?

Aklımdan geçenleri anlatması zor şuan ama güzeldi paylaşım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri