ben vearkadaşım

• Kullanıcı bengi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3648 gün önce görüldü
merhaba arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum tam tamına 30 dk önce sınıfcak aşşağıya inip top oynuyorduk voleyboll yani ve 27 kişiyiz ve hiçkimseye top gelmediği için oyunu çıkmalı yaptık ancak arkadaşım oyundan çıkması gerekti çünkü topa vuramadı ama 2 dk önce başka arkadaşımızada öyle oldu ve o çıktı ama arkadaşım birden küstümü bilmem yanımdan gitti peşindende sanki veziri gibi başka biri gitti(ikisi çoook iyi anlaşır)neyse bende onların yanına gittim oyun bitince ve dedilerki erkekleri oynatma biz kendimiz oynayalm bnde dedimki 27 kişiyiz gerisi napıcak hem öğretmene şikayet ederlerse nolucak dedim hani öğretmenmi var dedi o bilmezmi bilmem ama bizim sınıf hiç bişeyi unutmaz dedimki yarın dersimiz var o zaman söylerlerse sen mi cevap vericeksin dedim oda dediki o zaman yarın topu getiririm biz kızlarla oynarız sende erkeklerle oynarsın dedi bende 'hayır'demedim tamam dedim o unuttu ama aslında topun yarsı benm yani oynarım oynamam karışamaz neyswe oyuna ben başlıyalım dedim başladık biz oynuyoruz onlarda hazmedemedi ve gitmeye kalktı(3-5 kişi sadece )sonra gidemediler geri geldiler biz oyunu bitirdik zil çaldı ve evimize dağıldık. ama arkadaşlar yaz kursları var ve ancak benimle gidebilir ve akşam ararım demişti önceden bence aramıcak ama aramassa kursa arkadaşı olmıcak ne dersiniz napıyım benmi arıyım susayımmı? biraz uzun oldu ama umarım okursunuz.:s::dostum:

sen de bu olay üzerine dur 2 dk gidiyim foruma üye olayım da millete bir sorayım mı dedin : ) ?

Ya ne kadar tatlisiniz derde bak :p
Ara hiç birşey olmamış gibi sen onun tepkisine göre davranırsın bundan sonra:tatlı:

Derdin başından aşkın olmalı.
Arama bence. O seni arasın aramazsa da aramasın boşver. -.-

Ders: matematik
Konu: 10 bilinmeyenli denklem

Çocuğum ne takıyorsun kafana bunu ara ayol

Halk arasında biz buna başak geçme diyoruz :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ay ne tatlı anlatmış ne güzel ya derde bak : )
Ara gitsin ne olacak ki çok sevimli ya gülümsetti resmen

Geri