Ben şimdi aldatılmış mı oluyorum?

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Eşimin cep telefonuyla iki kadınla mesajlaştığını fark ettim.

Kadınlardan biriyle konuştum, eşim için “Sürekli arıyor, mesaj atıyor. Resmen telefon sapığım oldu” dedi.

Sevgili Güzin Abla, ben 15 senelik evli bir kadınım. Eşimle severek evlendik.
15 senedir çok iyi geçindiğimiz söylenemez, fakat bugüne kadar hep eften püften şeyler için kavga ettik.
Ben aynı zamanda yeni doğum yapmış biriyim. İki ay önce üçüncü çocuğumu dünyaya getirdim.
Bebeğim 20 günlükken, eşimin cep telefonuyla iki kadınla mesajlaştığını fark ettim.
Biriyle üç aydır mesajlaşıp konuşuyorlarmış. Güya ağabey-kardeş gibilermiş, birbirlerinin dertlerini dinliyorlarmış. Zaten kadın Adana’da ikamet ediyormuş. Ben bunu araştırmalarım sonucunda da öğrendim.
Eşim kadını bir kere iş yemeğinde gördüğünü, aralarında hiçbir şey olmadığını sadece telefonla görüştüklerini söyledi.
KADINA “SANA ZAAFIM VAR” DEMİŞ
Ama gördüğüm kadarıyla üç-dört ay boyunca sabahtan geceye kadar mesajlaşmış, arada telefon görüşmeleri de yapmışlar.
Eşim, gerekçe olarak, benim senelerce onunla kavga ettiğimi, bunalıma girdiğini ve yaşadıklarını birini anlatma ihtiyacı duyduğunu söyledi.
Ben kadınla da konuştum. O ise eşimin ona telefon sapıklığı yaptığını iddia etti.
“Başlarda birbirimizle dertleşiyorduk. Daha sonra bu durum hoşuma gitmemeye başladı. İş uzayınca ben kendimi çektim ama o ısrarla beni aramaya, mesaj atmaya devam etti. Ben onun 10 tane mesajından sadece birine cevap veriyorum. O sürekli beni arıyor, mesaj atıyor. Resmen telefon sapığım oldu” dedi.
BENDEN BİR ŞANS DAHA İSTEDİ
Kadın, eşime neden böyle yaptığını sorduğu zaman da “Sana zaafım var” yanıtını aldığını söyledi.
Eşim, bana önemli bir şey yapmadığını, sadece gereksiz bir diyaloğa girdiğini söyledi. O kadınla konuştuğunda rahatladığını, keyif aldığını anlattı, “Yine de yaptığım salaklıktan başka bir şey değil” dedi ve benden bir şans daha istedi.
Ben şimdi aldatılmış mı oluyorum bu durumda? Ne yapmalıyım? İki aydır biz de çok huzursuzu, çocuklar da. İçim hiç rahat değil. Böyle bir şeyi kaldıramıyorum, unutamıyorum.
Kendimi teskin etmeye çalışıyorum, iki gün sonra tekrar her şey kafama takılıyor.
Resmen ruh sağlığım bozuldu.
Bebeğime süt verdiğim için ilaç da alamıyorum.
Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Sizce bu durumun adı nedir? Bundan siz nasıl bir sonuç çıkarırsınız?
Rumuz: Mutsuz, umutsuz

Meğer eşim bir kadının telefon sapığıymış

Şimdiki ilişkileri anlamak gerçekten zor. Yıllardır bu işi yaptığım halde zaman zaman erkekleri ya da kadınları anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değil artık.
Sen tut, 15 yıllık eşini saçma sapan bir telefon sohbeti nedeniyle huzursuz et!
“Şimdi bunun adı nedir abla, ben aldatılmış mı oluyorum?” diye soruyor bana sevgili okurum. Haksız mı? Adamın o kadını neredeyse taciz edecek kadar mesajlara boğması, onunla konuşmanın kendisini rahatlattığını söylemesi pek de masumca değil.
Üç çocuğuyla bu hanıma 15 yıllık yuvasını yıkmasını öğütleyecek değilim elbette.
Eminim adam bu olaydan yeteri kadar ders almış, yaptığı saçmalığın farkına varmıştır...

oo abıla allah kolaylık versın *--* aşk dedıgım gıbı saçmalık ya karsındakı ınsan bır sevıor sonra sıkılma dıye bısey oluyor mantık evlılıgı en ıyıısı *--* bu yasta buna ınandım hee :D buyuuynce ne olucak neyse snn ıcın zor durum ins duzelır aranız

bir konuşmak neden böyle yaptığını sormak lazım ama olmuyorsada sen bılırsın ayrılırsan çocuklar ıcın cok kotu olur

yada esının durumu ııcn bırınden yardım alabılırsınız uzman bırınden psikolog fılan yardım ederler belkıde ruhanı bozukluk ınsana ara ara oluyor

Öğüt ve cevap veriliyor iyi hoşta bu bir alıntı mı yaşantı mı onu anlayamadım ben, yani kullanıcının ilişki durumu: nişanlı . Ama bu hikayede evli birinden bahsediyor :dusun:

Başkasının derdi olmuyor mu bu ? Nebilim kafam karıştı cevaplar da sanki kullanıcı yaşamış gibi verilince .

Baskaainin derdine çözüm ariyorlar iste ayni sorunu yasayan birçok insan vardir :o

Ama ben hep diyorum hep diyorum kadın kadının düşmanı diye.. Yalandan eşin tel sapıklığı yapmış demesin hemen dişi şeytan. Sabahtan akşama kadar adam kendi başına mı MESAJLAŞMIŞ anlatımın içinde bir kaç defa geçiyor mesajlaştıkları. Rahatsız olan gider nosunu değişir, ilk msjdan sonra. Yok efendim ben ilkten msjlastım baktım sonu ardı yok istemedim Oldu güzelimm alıştır alıştır sonrada ben istememm YAN CEBİME koy.. ben boşa nefret etmiyorum da bu dişilerden, aklını çel sonrada ben yapmadım erkek aldattı, ha erkeğin gevşekliğinede diyecek bişey yok elbette ama tek taraflı bir şey değil bu . Neyse .

Ben zaten anlamiyorum zorlukla ortaya gelen bir yuva var ortada kendi helalin dururken baskasiyla dertlesmek birde evlisin madem dertlesiyorsun o kadina adam evli oldugunu soylememis mi ? Boylelerinin cani cehenneme o cocuklara yazik onu da geçtim özel hayatini guzine ne dokuyorsun

Daha önceden böyle bir korku filmi izlememiştim. Hani marjinaller izdivaç programlarıydı . :S

P O M P A L A M I Ş bile, gelmiş aldatılmış mıyım diyorsun hayret 1 şey ya.​

Geri