Sözlük Ben senin yaşındayken diye başlayan cümle.

• Kullanıcı Jayus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Genelde çok gıcık insanlar oluyorlar ya, "bön sönön yöşöndöykön nölör yöpmöştöm" tamam da bundan banane? Hele benim sen yaşta bilmem kaç çocuğum vardı diyenler, boğazlamak istiyorum...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yaş kemale erince ciddiye alınmak isteyen ve de şuan ki nesille kendi dönemin neslini kiyaslayan tontonlar )

ne kadar itici, napayım benim yaşımda falan filan yapmış isen.. hayrettt bişiiiler

seni de yaşını daa lolololo diyesim geliyor her seferinde.

bu benim hayatım yanlışıyla doğrusuyla sizi ilgilendirmez demiştim senden bi bk olmaz hee hüü yapıp durdu sonra hastalandığını duymuştum yaşlıydı umarım iyi olmuştur

geldik o yaşlara
hayırlı olsun canlar.

Zamanla her şeyin aynı kalmadığı gibi yaşam döngüleri de değişiyor. Senin zamanında teknoloji,internet vs yokmuş ya da bilgiye ulaşım sınırlıymış. Duyduğuna inanan bir toplumsal yapıdan şimdi eleştirel bakış açısıyla hayatı irdeleyen ,kaliteli yaşamaya özen gösteren bir evreye geçtik .

Babam abime kullanır hep.

Sey... Ben bunu kullaniyorum ama sadece kizima...
"Sen benim yasimdayken..."li sorular soruyor bazen.
Ben de firsat bu firsat, "Ben senin yasindayken"diye baslayip saygiyi, sevgiyi hatirlatiyorum usulca.
Yani siz de soyleyin, Biz 7-8 yasindayken annemize bagiriyor muyduk?
Hayir, di mi?

Bana böyle cümleler 2 beden büyük gelir, oha kaç ikslarç.

Ben senin yaşındayken... Sürekli içiyordum.
Ben senin yaşındayken de, sürekli içiyordum.

İnanır mısınız, ben senin yaşındayken de sürekli içiyordum... İnanılır gibi değil, 15 yaşımdan beri bu âlemde üzerimde Prada Armani Versace, ay aklım Mert İçgören şarkılarına gitti. Kendimi bildim bileli içiyorum ve çalışıyorum, böyle hayat mı olur ya?

Ben sizin yaşınızdayken Forumsal yoktu be.:)

Ben sizin yasinizdayken,sizin yasinizdaydim.Hehehe.

herkes herkesin yaşında olmuştur
ömrü varsa olacaktır
hayat işte

Ben senin yaşına gelince sen ahirette olacan diyecen böylelerine kudursunlar

Yıldızlararası bir göreve giden Cooper, minik kızına, döndüğümde aynı yaşta olabiliriz diyordu. Eğer uzayda bir karadeliğin yakınından geçerse, muazam yerçekiminin uzay-zamanı aşırı derecede bükmesinden dolayı zaman onun için çok daha yavaş akabilir ve ona 1 saat gelen süre, belki de Dünya'da 20 yıldan fazla zamanın geçmesi demek olurdu.
Cooper, kızı Morph'e; " Dünya'ya döndüğümde ikimizde tam olarak aynı yaşta olabiliriz" diyordu.

Son düzenleme:
Ben hep böyle darlarim iste cocuklari .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri