“Ben senin ağabeyin sayılırım,yanlış bir şey düşünme” dedi

E
  • Kullanıcı Erin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Güzin Abla, ben 17 yaşında bir genç kızım. Kuzenimin düğününde bir gençle tanıştık.
Onu ilk bakışta beğendim. Uzun süre hiç aklımdan çıkmadı. Sonra internette konuştuk.
Bana “Ben ağabeyin sayılırım, yanlış bir şey geçmesin aklından” dedi. Ama o da bana bakmıştı. Üstelik Facebook’tan da yazıyor. Ne yapayım?
Rumuz: Aşık oldum

Sana bakmış olması ya da Facebook’tan yazışmanız, onun seninle ilgilendiğini göstermez. Sadece dostça konuşuyor olabilir. Bunu bir sevgi işareti olarak görmemelisin.

biri su cocuga onun adinin ask olmadigini niye anlatmamis:(

ilk defa böyle bişe görüyorum, kızı ret eden bi erkek, yakışır ;q

Iste en kucuk bakisi ilgiyi ask sananlar dernegi.

ee $eyma'da bakiyo bana feysten konu$uyozda oda bana a$ikmi $imdi lezmi oldu kiz ksdjfhgvbvfdjns :zuha: :zuha: *arayanolursacoktanciktimkonudan*

reddedilmek isteyen kıslar sıraya girebilir. güzel red ederim. :security:

söyle de şaşsın ya :D ne zamandır ters köşeye yatırmıyolar :D

Sevdiğim-kız-bana-abi-deyince.jpg

Hımm bir tek bakmayla face'den konuşmayla hoşlandığını zaneden ergen tipleri bunlar bide evlilik hayalide kurarlar :p Neyse bunlarda geçer ,yarın bi başkasıyla bakıştığında bunu unutursun aşk meşk yalan olur,neyse ben kaçıyım bu konudan :p

Bilgilendirme.

Taşıma sebebi ; Konu Düşünce Platformu kısmındaki Bahane Sözlük Bölümünden içeriğine daha uygun olan Eğlence Dünyası Platformundaki Serbest Kürsü Bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar.

Geri