Ben Seni Görmeye Doyamıyorum

• Kullanıcı aRMiNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Roman ve Hikayeler
Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü
Ben Seni Görmeye Doyamıyorum

Her şey yolundadyr hayatynda.Çok mutlusundUMur.Sonra derken bir gün birini görürsün neler oluyor bana dersin.Artyk onu hep görmeye ba?lamy?syndyr. Günler geçtike aklyndaki tek ?ey O olur. Bir be?eni bir ho?lanty dersin ilk zamanlar. Ama zamanla anla?ylyrmy? ya her ?ey geçen zaman sana bunlaryn be?eni veya ho?lanty olmady?yny ö?retmi?tir artyk. Sevgide de?ildir bu içindeki.Çok iyi bilirsin ki; bir insany tanymadan sevemezsin. Ylk görü?te a?k my acaba? dersinSonra bu da olamaz diye söylenirsin kendi kendine Sonra araya kalbinyüre?in girer. Artyk beynin manty?yn devreden çykmy?tyr.Onda seni çeken manevi bir ?eylerin oldu?unu hissetmeye ba?larsyn.Gözlerine o kadar bakabilmene ra?men rengini bile bilmezsin.Çünkü içindekiler ?ekilcilikten çok ötedir.Nasyl olur ben bu insanyn ismini bile bilmiyorum diye serzeni?te bulunursun kendine.Sonra hiç yapmady?yn aly?yk olmady?yn ?eyleri yapmaya ba?larsyn. Gecelerce mektuplar yazarsyn içindekileri ona anlatamadyklaryny kasetlere anlatyp ona vermeye çaly?yrsyn.Ama nafiledir hiç bir seferinde beceremezsin. Kitaplar alyrsyn sadece senin gözlerinle onu anlatan. Kitaplary elinle koymu? gibi bulursun her tarafta.Y?in gerçe?i artyk bütün kitaplar onu anlatyr olmu?tur senin içinEn sonunda ona yakla?maya karar verirsin.Fakat ona yakla?tykça yandy?yny hissedersin.Sonra ondan uzakla?maya çaly?yrsyn ama ondan uzakla?mak için atty?yn her bir adym seni iki adym daha ona yakla?tyryr olmu?tur. Bir gece rüyanda görürsün onu ve terlemi? bir ?ekilde uyandy?yn zaman anlarsyn ki o ate? içine dü?mü?tür artyk.Hep onu görmek istersin.En sevmedi?in a?k ?arkylary bile daha bir anlamly olmu?tur senin için.Sonra sadece onu görmek için bütün gününü farkynda olmadan ona göre ayarlady?ynyn farkyna varyrsyn.Y?e onun saatlerinde gider i?ten onun saatlerinde dönersin.Sonra ona yakla?mak için atlarsyn o ate?in içine ve yanyna usulca yakla?yp biraz heyecanly biraz korkak ''bakar mysynyz'' dersin.O ise sana kibarca ve seni daha da kendine çeken o meleksi ses tonuyla i?e geç kalyyorum der.Sonra sen bir kere daha '' Lütfen'' dersin. O ise ba?yny usulca iki yana do?ru sallar ufak bir tebessümle çeker gider. Sonra O'' na neden bu kadar yakyn olmak istedi?ini çok daha iyi anlarsyn.Çünkü ona gerçekten bir ?eyler hissetti?inden tam anlamyyla eminsindir artyk.Üzerine gitmekten korkmaya ba?larsyn.Çünkü O''nu kazanmadan kaybetmek korkusu kaplamy?tyr bütün benli?ini.Ama bir taraftan da etrafynda onlarca onlarca insan sana yapman gerekenler hakkynda dersler vermeye ba?lamy?tyr.Sanki hisseden onlar ya?ayan onlarmy? gibi kafalarynca bir ?eyler söyler herkes.Ayryca hepsi sonuna ?unu cümleyi eklemeyi unutmazlar.''''Ya?anmy? olan bir ?ey yokyani anlayaca?yn kaybedece?in bir ?ey yok.Kazanaca?yn bir ?eyde yok. Nasyl olsa bir gün bitecek ba?lasa bile'''' Ama sen kendini çok iyi bilirsin kazanaca?ynda çok ?ey vardyr kaybedece?inde.Kaybedece?in ?ey; Hayatyn boyunca hiç hissetmedi?in ve belki bir daha da hissedemeyece?in O tertemiz O bembeyaz duygularyny kaybetme korkusuyla ba? ba?a kalmandyr.Bundan büyük bir kayyp var mydyr? Kazanaca?yn ?ey ise; Senin gözüne bir melek olarak gözüken o insanla yan yana olabilme mutlulu?una ula?my? olacaksyn.Bir gün gitmeyece?ine inanarak çykarsyz tertemiz ba?lanarak. bundan büyük kazanç var mydyr? Ve artyk kararyny vermi?sindir.Yçindekileri O''na bu ?artlarda sadece mektup ile anlatabilece?ine karar verirsin.Oysa ne çok istersin hayatyn belki de bugüne kadar sana gönderdi?i en masum en güzel baky?larynla onun gözlerinin içine bakarak içindekileri ona anlatabilmeyi. Birden bir ?eyin daha farkyna varyrsyn.Artyk gözlerin kimseyi görmez olmu?tur. O''nun yüzünden hiç bir kyz güzel de?ildir.Gözlerine kar?yndaki insan; Dünya güzeli üzerine güzel olmayan biri gibi gözükmeye ba?lar.Belki öyle de?ildir ama önemli olan senin nasyl gördü?ün de?il midir?. Sonra geriye dönersin. Bir kaç zaman öncesine. O'' nu görüp de dilinin tutuldu?unu hissetti?in ilk ana. O gün O'' na yakla?abilmeye cesaret edebildi?in nadir günlerden biridir. Yine O'' nu görmek için ayny vakitte gelirsin her zaman geçti?i yola. Her zaman ki saatte. Sonra görürsün O''nu görürsün o kadar kalabaly?yn içinde. Gözlerin sadece O'' na kilitlenir. Tamam ?imdi dersin. Ama aksi giden bir ?eyler vardyr. Bir anda ya?mur ba?lar.O elindeki ye?il ?alyny ba?yna örtüp i?ine do?ru ko?maya ba?larken sen bütün hayranly?ynla O'' nu izliyor ?ekilde gelirsin kendine.Ama yine komik olan bir ?ey vardyr.Kendine geldi?inde syrylsyklam olmu?sundur. (14-11-2005-Sabah 8.30 Pazartesi) Ama o bunlaryn hiç birinden haberdar de?ildir. Sonra yeter artyk dersin. O''na mektup vermek sanyrym en do?ru seçenek demeye ba?larsyn kendi kendine.Çünkü onunla konu?amaman cesaretsizli?in de?ildir aslynda.Sadece O''nun kar?ysynda konu?amazsyn.O'' na açylamazsyn.Aslynda i?in bilinç altynda yatan neden O''nu rahatsyz edebilece?in dü?üncesini dü?ünmendir.Ve mektuba karar verirsin .Sonra ?öyle dersin; Bir insan bir ?eyi ne kadar kalpten ve temiz isterse ve istedi?i kadar da olaca?yna inanyrsa o ?ey olurmu?( Belki de kendi kendini avutma yöntemidir) Ardyndan kyzyn seni anlayyp anlamayaca?yny dü?ünmeye ba?larsyn.Aklyn Ba?yna Geldi?i Anda Dudaklaryndan Çykan Kelimeler Aynen ?u Cümleyi Olu?turmu?tur. ''''Bunlar benim duygularym ve bu duygulary ben O''na beni anlamasy için bir beklenti ady altynda açmyyorum'''' Dünya da bunlary hissedemeyen o kadar çok insan var ki bana bu duygulary hissetmem için seni kar?yma çykaran dünyaya te?ekkür etmem lazym herhalde.Ayryca bana bunlary hissettirdi?in içinde her ne kadar seni tanymasam da sana çok te?ekkür ederim Artyk bu hikayenin de bir yerde noktalanma zamany gelmi?tir diye dü?ünmeye ba?larsyn sonra Ve her zaman ki gibi bu hikayenin de iki sonu vardyr; Ya kyzda delikanlyya kar?y ilgisiz de?ildir ve ondan do?ru adymy beklemektedir Ya da delikanlynyn hiç istemedi?i ikinci son kyz tarafynda uygun görülmü?tür Bu durumda o?lan tek tarafly da olsa içinde ya?atty?y bu güzel duygular içim kyza te?ekkür eder ve bir daha da kar?ysyna çykmaz Ama delikanly kyza ?u son cümle ile anlatmak istediklerini özetler SEN İSTANBUL GİBİSİN .

Geri