ne olacak bu çayı şekersiz içen insan artizliği :hıı: Bunlar bir lobi, efendime söylim ilümünati bile olabilirler, ben şahsen öyle düşünüyorum. Herkesi kendilerine katmaya, kendilerine dahil etmeye çalışıyorlar,
No Pasaran beyin hareketlere bak fkjsf
Bir kere şekeri atıp tıngır tıngır karıştırmanın tadını nereden bileceksiniz, çay kaşığı kullanmanın keyfini bilmez bu insanlar. Çay kaşığı önemli. Önce bir yöne doğru çevirirsiniz, sonra tam zıddı yöne. Oluşan hareketi izlemenin keyfini nereden bileceksiniz? Entelektüel tavır yatıyormuş, o çay kaşığının dönme hareketinde fizik kuralları işliyor siz biliyor musunuz? Ben tam olarak bilmiyorum, zira ben edebiyatçıyım fakat işlediğine eminim. Ayrıca, karıştırdıktan sonra, çay kaşığını bardağın kenarına vurup "çın çın" ses çıkarmanın keyfini de yaşayamayacaksınız. Peh. İçin çayı şekersiz. Kıtlama da bilmezsiniz siz.
Sözlerime son verirken, şekerli günler diliyor, çayı şekersiz içen arkadaşlara, sevdiceklerine bir Ayna şarkısı olan "çayımın şekeri" eserini dinletemeyecekleri için üzülüyorum. Gelin bu yoldan vazgeçin. Hayırlı cumalar.
[YOUTUBE]6CaJL13u3AY[/YOUTUBE]