Ben şeker kullanmıyorum diyen insan

Konu sahibi son olarak 3038 gün önce görüldü
Çay kaşığına alerjisi de olan bu faşo insanı, şeker kullanmadığı için her zaman, her yerde takdir edilmek ister. Onlara göre, şeker kullanan insanlar birer bağımlıdır ve rehabilitasyon merkezlerine yatırılmaları gerekmektedir.

tumblr_nnxdn5loXF1rl7arbo1_500.gif

İstesem de şekerli içemem, kestirme tadı almak istemiyorum. Püskürürüm net. (Oldu çünkü.)

Sağlıklı yaşayan insandır, çayın tadını daha güzel alıyorsun.

Şekersiz içmemizin neyini takdir etmelerini isteyelim ki.. Hayalgücü piyuwww..

-Onun şekerlerini ben alayım :p

Kalorileri saymaya fokuslanıp şekerden uzak durup sağlıklı kilo vermek isteyen insandır..

Öncelikle bizim ayrı bir kavim olduğumuz bilincine varmalısınız. Bizler "çayı şekersiz içenler kavmi"yiz. Biz ideolojiler üstü, milletler üstü bir kavimiz. Sadece Anadolu'da değil, dünyanın her yerine yayılmış vaziyetteyiz ve korkmalısınız ki her geçen gün kahvelerde, kafelerde ve bilimum tüm sosyal alanlarda örgütleniyor ve propagandamızı yapıyor ve daha da çoğalıyoruz. Oy sayımızdan emin olduğumuz gün seçimlere girip iktidara geleceğiz. Buna inanıyoruz. Ve iktidara geldiğimizde çaydan şekeri yasaklayacağız. "Hadi canım oradan" demeyin. O gün geldiğinde anlayacaksınız ciddiyetimizi. Buna dair biraz ipucu vermekte sakınca görmüyoruz
Bkz : temsili
Bkz : temsili2

Bir çoğunuz şimdiden yıldı bile. O kadar etkiliyiz ki "Allah belamı versin ki çayı şekerli içiyorum" noktasında buluyoruz bazen sizleri. Genel sloganlarımız
"Ya nasıl içiyorsun öyle"
"Ben yavaş yavaş bıraktım"
"Şerbet içiyorsunuz"
"eskiden şekersiz çay içemezdim. şimdi böyle kaşığın ucuyla şeker koyunca bu bal olmuş diye içemiyorum"

Şeklinde olsa da bunun altında entelektüel bir tavrın yanı sıra bir irade yatıyor bayım. Güçlü bir irade hem de. Yanlışınızdan dönmeniz için hala geç değil.. Çayı şekersiz için.

Çayı Şekersiz İçenler Kavmi Sözcüsü
No Pasaran

ben eziliyorum böyle insanın karşısında kendimi suçluymuşum gibi hissediyorum :ponun yanında kendimi çay kaşığı kadar gereksiz hissediyorum.

Çay, içinde kaşık ile geldiği an istemsizce "ay ben şeker kullanmıyorum" der ve o kaşığı çıkartırım.
Bu da benim serbest serseri stilim. :krn:

Başak o dediğini ben de çok yapıyorum. Bir de "şekeri alabilirsiniz" bakışları var.: ))))

:liv:
ne olacak bu çayı şekersiz içen insan artizliği :hıı: Bunlar bir lobi, efendime söylim ilümünati bile olabilirler, ben şahsen öyle düşünüyorum. Herkesi kendilerine katmaya, kendilerine dahil etmeye çalışıyorlar, No Pasaran beyin hareketlere bak fkjsf

Bir kere şekeri atıp tıngır tıngır karıştırmanın tadını nereden bileceksiniz, çay kaşığı kullanmanın keyfini bilmez bu insanlar. Çay kaşığı önemli. Önce bir yöne doğru çevirirsiniz, sonra tam zıddı yöne. Oluşan hareketi izlemenin keyfini nereden bileceksiniz? Entelektüel tavır yatıyormuş, o çay kaşığının dönme hareketinde fizik kuralları işliyor siz biliyor musunuz? Ben tam olarak bilmiyorum, zira ben edebiyatçıyım fakat işlediğine eminim. Ayrıca, karıştırdıktan sonra, çay kaşığını bardağın kenarına vurup "çın çın" ses çıkarmanın keyfini de yaşayamayacaksınız. Peh. İçin çayı şekersiz. Kıtlama da bilmezsiniz siz.

Sözlerime son verirken, şekerli günler diliyor, çayı şekersiz içen arkadaşlara, sevdiceklerine bir Ayna şarkısı olan "çayımın şekeri" eserini dinletemeyecekleri için üzülüyorum. Gelin bu yoldan vazgeçin. Hayırlı cumalar.

[YOUTUBE]6CaJL13u3AY[/YOUTUBE]

şekersiz içince hangi marka çay içtiğini bile ayırt edebilecek gurmeliğe erişiyosun, şekerli çayların hepsi aynı. size çim biçip onu demleseler onu da içersiniz vallahi bu çayı şekerli içenler eğitilmezdir.

Bu başlıkta şu an tek başıma savaşıyorum, böyle bir şey olabilemez. Ver alttan mehteri.

Bende şeker pancarından geçimini sağlayan halkı göstermek istiyorum size
Şeker fabrikalarında çalışan insanları
Şekerlik üreten insanları
Şeker bayramlarını
Çay kaşığı üreten fabrikaları ve çalışan işçileri
Bu insanlar açmı yatsın
Onlar aç aç diye mi yırtınalım
Birde benim gibi şeker insanlar var onu da söylemeden geçemeyeceğim :liv:
Yazık değil mi onlara
O yüzden çaya iki şeker efendim
Dünyaya kazık çakmadık sonuçta
Biraz erken gitsek birşey farketmez