Ben secimin böyle bitecegini size daha 24.04.2018 de demiştim. :)

Konu sahibi son olarak 1246 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail89 arkadasımız ;

Gelecek öngörülemez. Bu bizm yeteneklerimiz arasında yok. İhtimal diyelim.

malumatfuruş arkadasımızda ;

ajandama not ettim

Demişlerdi. :)

NightBlue; öncelikle nereden kısmında yazan yazınız çok güzel .
Siz ihtimal demişsiniz de,ihtimal değildir bu.
Vatan'ı hiçe saymaktır... (sizin için hiçe saymak demiyorum olan sonuca her tepkim...)

Yani açık ve net; AK PARTİ başımızdan gitse acaba CHP/İYİ PARTİ gelse neler olur?
-korkusu-
ile TÜRK MİLLETİ olağan düzeni bozmaktan KORKTU!
Korkusuz olmak bu değildir.
Bayrağa sahip çıkmak bu şekilde hiç değildir.
AK PARTİ (hatta ve hatta x particilere de)görüşünde olan herkese saygım var fakat sindiremiyorum...
Hayırlısı bu değildi.

Diğer partiler demekki kendini dogru dürüst halka anlatamamıs halkın icinde bir lider lazım artık mualifet partilerine oyle genel baskan degil gercek bir lider R.T.E gibi bir lider bu Bay Muharrem olabilir yeni kan olabilir ama bunada KemaL izin verecegini sanmıyorum ki genel baskan seciminde dogruları soylemesine ragmen secmedi CHP delegeleri Bay Muharremi.
Halk ne secerse dogru secer merak etme sen.
Alaz

Diğer partiler demekki kendini dogru dürüst halka anlatamamıs halkın icinde bir lider lazım artık mualifet partilerine oyle genel baskan degil gercek bir lider R.T.E gibi bir lider bu Bay Muharrem olabilir yeni kan olabilir ama bunada KemaL izin verecegini sanmıyorum ki genel baskan seciminde dogruları soylemesine ragmen secmedi CHP delegeleri Bay Muharremi.
Halk ne secerse dogru secer merak etme sen.
Alaz

Aynı bayrak altında olduğum sürece merak ederim.
Umudu bitirmemek için de mücadele ederim.
Tek düşünce korku... : )
Ama öyle bir olacaksınız ki R.T.E bu zamana kadar neden gitmemiş,neden göndermemişiz diyeceksiniz.
O zaman ben ve benim gibi görüşte olanlar merak etmeyin siz diyebilecek.

Helal sana be.
Ben 2.tura kalır diyordum yanıldım. Tebrik ederim :)

Kelimeler kifayetsiz naytbuluğ bey. İleri görüşünüze hayranız forumca. :gamer: :mrslkm:

Ister misin balkonda seni de konustursunlar nightblue xd

Uruguay-Rusya öngörünü de alabilir miyiz? büyük basıcam bu sefer

Bunu ön görmek için siyaset bilimcisi olmaya gerek yok.

İç güdüsü sağlıklı işleyen bir toplum vaadlere ve yanıltmalara kolay kanmaz. Bu sefer de kanmadı. Bu halkın uzun bir siyasi tecrübesi var ve çok şey görmüş, çok şey yaşamış. Daha önce çok kez kanmış. Aynı tezgahlara tekrar gelmez. Halkı balık hafızalı sananlar, Çomar (Çoban it'i) diye hakaret edenler, her şeyi bildiklerini sananlar, kendilerinin yanıldıklarının hala farkında değiller. Belki de kendileri balık hafızalı.

demiştim demekten nefret de ediyor musun :p

NightBlue; öncelikle nereden kısmında yazan yazınız çok güzel .
Siz ihtimal demişsiniz de,ihtimal değildir bu.
Vatan'ı hiçe saymaktır... (sizin için hiçe saymak demiyorum olan sonuca her tepkim...)

Yani açık ve net; AK PARTİ başımızdan gitse acaba CHP/İYİ PARTİ gelse neler olur?
-korkusu-
ile TÜRK MİLLETİ olağan düzeni bozmaktan KORKTU!
Korkusuz olmak bu değildir.
Bayrağa sahip çıkmak bu şekilde hiç değildir.
AK PARTİ (hatta ve hatta x particilere de)görüşünde olan herkese saygım var fakat sindiremiyorum...
Hayırlısı bu değildi.
Hayırlısı bu değildi demek öyle mi? Hayırlısının hangisi olacağını nerden biliyorsunuz?
Hayır sandıklarınızda şer,şer sandıklarınızda hayır var diyen yaradana rağmen siz hayra şerre nasıl karar verebiliyorsunuz?

ne var ki bunu bilmekte? bunu bilmek için mülayim olmaya gerek yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri