Ben Sarhoş Olmam

Konu sahibi son olarak 3931 gün önce görüldü
  • Bu tip insanlar genelde 1 bardaktan sonra ölümüne sarhoş olan tiplerdir .. :zuha:

ßana sarhos muamelesi yapmayın diye devam eden durumdur

Eskiden sarhoş olmazdım kolay kolay ama ruh yaşlandıkca çabuk sarhoş olmaya başladım :D Sarhoş olduğumda da zaten ilkin Melih Gökçek'e sarıyormuşum,öyle diyorlar arkadaşlar :P

"Senin içtiğin miktarı biz içerken üstümüze döküyoruz." cümlesiyle ardışık kullanılır.

İcmedigim icin bilemicem ama genelde oyle diyenler daha cok oluyolar

eğer içmeden yapamayacağı şeyleri, sarhoş özgüveniyle yapan ya da yapma potansiyeli olan biriyse, onunla bir daha içmeyin. çakırkeyf olmakla zincirlerinden çok çabuk sıyrılıyor bu arkadaşlar, kendilerine de mazeret arıyorlar zaten. boşuna başınız ağrımasın, içtiğiniz de heba olmasın.

Sarhosluk marifet değil.sarhoşluk yapıp bazı şeylerin arkasına siginmakda marifet değil.şahsen ben belli bir limitten sonra icmiyorum.mesela 1 35'lik rahatlıkla içiyorum.üzerine 4 tane bira içtikten sonra asla yikilmiyorum ama egerki bu limitin üzerine bi duble daha icersem iste o zaman sarhosum

Bir arkadaşımın telefonu arka cebine koyup popişine dokunduğu an eline sert bir şey gelince popişim yok popişimi kim aldı diye çığlık atması geldi aklıma konuyu görünce.

Belli bir yerden sonra oluyorum.
Geçen wp gurubumdan çıkmışım sabah sormuşlar neden çıktın? Kafam güzeldi ben çıktığımı bile yeni öğrendim skfjfk

Geri