Ben sadece erkeklerle arkadaş olabiliyorum diyen kız

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Bazen evet. Erkekler yargılamıyor. Rahat olabiliyorsun. Kızlar bazen yakışanı değil yakışmayanı yönlendirebiliyor. Hepsinde değil ama trip çekmek istemiyordur ya da her dediği, yaptığı için hesap vermek, kendini ifade etmek zorunda kalmak da istemeyebilir…
Tabii her zaman geçerli değil ama bazen böyle oluyor.

Akılcı, pratik bir kadındır muhtemelen.
Nemfoman da olabilir

Kızlarla başka bir şey oluyordur belki, herkes herkesle her şey olabilir. İnsanların arkadaş seçimine cinsiyetçilik katmayalım lütfen (:

Kadınlar anlaşılabilir varlıklar değil demek istemiş

bizim arkadaş da or.pu oldu ama biz senin kadar cilalı anlatamiyoruz demek istediğim kadındı.

Erkeklerin dostluğunu daha samimi ve güvenilir bulduğu için olabilir ki kendi adıma, kadınlardan daha çok erkek arkadaşlarım ve dostlarım vardır çünkü kadınsal kapris ve kıskançlıklar ile hiç vakit harcayamıyorum ayrıca benim ilgi duyduğum konularda erkekler daha donanımlı oluyor. Kaliteli kadın dostlarım da var elbette ancak bu konuda çok seçiciyimdir.

Orta okulda bizimle futbol oynayan arkadaşımız vardı. Seçmeli derslerde futbolu seçen tek kızdı ya : ) akşamları çıkışta kulüp derslerimiz vardı orda da futbolu seçmişti soyunma odası sorun olduğu için kulübe gelmeyi bırakmıştı. Liseye kadar birlikte takıldık , kafası farklı çalışıyordu kızın. Bir şeylere tepki koyuyordu sanki şu anki aklımla mantık yürütmem kolay bir çok neden üretebilirim de o yaşta neden bizimleydi bunu çok sorgulamadık, sorgulamadım. Eğleniyorduk, o da arkadaş grubumuzun parçasıydı.

bizim isyerinde staj goren uni ogrencileri, ozellikle nerdo erkekleriyle iyi anlasiyorum. oturmusuz avatar aang: the last airbender konusuyoruz misal. keeping up with the kardashians bile konusuyoruz yani. bizim kizlar olmasaydi en yakin arkadaslarim onlar olurdu :d

eğer bir kız grubunda çatlaklar başlamış ise beraberinde sıkıntılı işler başına gelmiştir(çekememizlik,düşüncelerin geçiştirilmesi,sürekli haksız bulunması gibi)
bunu grubunun gözünün içine sokarak tercihini erkeklerden yana kullanmayı seçer
tekil takılıyorsa erkek övgüsü kız övgüsü gibi olmaz
haklıdır.

Bunu diyen yavru ceylanlar, manito bulunca selamı keser ve sanki seni hiç tanımıyormuş pozları verir.

''Beni geçmişimle yargılamayazsın.''nidalarını duyar gibiyim...

Geri