Ben osmanlıyım…

Konu sahibi son olarak 2788 gün önce görüldü
20245647_486253131720216_1928391528777007292_n.png

BU KİTABI NOT EDİN: BEN OSMANLIYIM…

Ve biz, at sırtında Orta Asya’dan hicret eden yorgun bir kavimdik. Kendisine yurt arayan bir aşirettik; nihayetinde birkaç yüz çadırla Söğüt’e yerleştik. Bizim hikâyemiz işte böyle başladı.

Çadırımızın direğini Söğüt’e diktik. İplerinin çivilerini 3 kıtaya çaktık.

Torunlarından olmakla kendimi ‘bahtiyar’ hissettiğim ecdadım Ertuğrul Gazi’den Vahideddin Han’a teşekkür hisleriyle doluyum.

Keşke hepsini tek tek görebilseydim ve ellerinden öpebilseydim. Ve fakat müsterihim: “Cennet bunun için değil mi?â€

Murat Başaran

Not: Kitabı internetten ve saygın kitapçılardan temin edebilirsiniz.

Not edecem de önce anlamam lazım değil mi?

Daha özenli "kopyala yapıştır"lar istiyorum. Lütfen..

Alttaki alıntı imzanız mıydı? Ben onu da kitaba dahil sanmıştım.: )))

Teşekkürler ilginiz için.

internete az çok baktım . Sadece bu kadar bilgi var . Isterseniz kitabı üçretsiz göndereyim . Içinde ne var öğrenmiş olursunuz

Yok ben tanıtım yazısındaki anlaşılmaz harflere takılmıştım açıkçası.

İlginize tekrar teşekkür ediyorum fakat okuma listem çok kabarık, biraz daha şişirmek ya da listedeki sıralamalarda oynama yapmak niyetinde değilim.

Keyifli paylaşımlar efendim.: ))

Murat Başaran
MİHRABAD YAYINLARI
Ve biz, at sırtında Orta Asya’dan hicret eden yorgun bir kavimdik. Kendisine yurt arayan bir aşirettik; nihayetinde birkaç yüz çadırla Söğüt’e yerleştik. Bizim hikâyemiz işte böyle başladı. Çadırımızın direğini Söğüt’e diktik. İplerinin çivilerini 3 kıtaya çaktık.
Torunlarından olmakla kendimi ‘bahtiyar’ hissettiğim ecdadım Ertuğrul Gazi’den Vahideddin Han’a teşekkür hisleriyle doluyum. Keşke hepsini tek tek görebilseydim ve ellerinden öpebilseydim. Ve fakat müsterihm: “Cennet bunun için değil mi?â€

Çok güzel kitap. Aldım okudum. Siz de okuyun (tartışma başlatacak yorum yazma demiş kadın)

Climax, rica ediyorum. Bu ve benzeri konuları tartışacak çok fazla yer var fakat burası pek uygun değil. Tartışma esnasında kitabın falan unutulacağına eminim..

Geri