Ben ondan daha güzelim

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yarım saat önce 23 yaşındaki dayımın kızı aradı ve eski sevgilisini sosyal medyada yeni sevgilisi ile görmüş ve kullandığı kelime ben Ondan daha güzelim oldu.
Ebru ya şöyle söyledim ;sevmek sevilmek gerçekten güzellikle mi sınırlı sen çok güzelsindir o çok sağlam bir karakterdir belki sende bulamadığı samimiyeti onda bulmuştur mutludur olamaz mı? dedim.

Ebru ; Neyse abla aşşagıya inmem lazım öptüm görşz sonra.. Tel kapandı.

Kıyas çok yanlış ama maalesef insanımızda bu var.

Belki de güzeldir
Belki de kuzenin haklıdır
Belki bunu o an ki dile getirdiği cümle değil de
Belki zaman gösterir
Bilemezsin

Güzellik ya da çirkinlik gözle net olarak görülebilirken
iyi ya da kötü olabileceklerini kestiremeyiz

zaman*

İstediği kadar güzel olsun eğer kalbe dokunamıyor isen emek vermedi isen hoyratsan unutulman 1 saat alır.

İstediği kadar güzel olsun eğer kalbe dokunamıyor isen emek vermedi isen hoyratsan unutulman 1 saat alır.
Yine bilemezsin ki
Kalbi güzel olduğunu düşünüp emek verip fedakarlık edip boşanan çiftler de var bu hayatta
Yani ne getireceğini yine bilemezsin
Belki bir kaç gününü
Belki yıllarını dahi alır bunun farkına varman için

• Beğen
Tepkiler: ne
Yine bilemezsin ki
Kalbi güzel olduğunu düşünüp emek verip fedakarlık edip boşanan çiftler de var bu hayatta
Yani ne getireceğini yine bilemezsin
Belki bir kaç gününü
Belki yıllarını dahi alır bunun farkına varman için
Sevgili Hesna adam çıkmış gitmiş başkası ile artık. Bunu takip edip birde üstüne kıyas yapması kendine yapılmış en büyük kötülüktür. Ben kendimden yola çıkarak konuşuyorum emek verilen hiç bişeyi asla kolay bırakmam hadi bıraktım diyelim izleri silinmez. Ben zaten diğer kız adına emin konuşmadım belki diyerek belirttim. Eğer sende değilde başkasında ise sendeki eksikleri diğeri tamamlıyordur. Bunun önü sonu yok bu her zaman böyledir. Güzellik kıstası yapılmaması gerekir. Bu bir hakarettir insanın kendine yaptıgı.

Sevgili Hesna adam çıkmış gitmiş başkası ile artık. Bunu takip edip birde üstüne kıyas yapması kendine yapılmış en büyük kötülüktür. Ben kendimden yola çıkarak konuşuyorum emek verilen hiç bişeyi asla kolay bırakmam hadi bıraktım diyelim izleri silinmez. Ben zaten diğer kız adına emin konuşmadım belki diyerek belirttim. Eğer sende değilde başkasında ise sendeki eksikleri diğeri tamamlıyordur. Bunun önü sonu yok bu her zaman böyledir. Güzellik kıstası yapılmaması gerekir. Bu bir hakarettir insanın kendine yaptıgı.
Bir kuzenin olsaydım cevaplayabilirdim elbet onun adına
Ben sadece zaman diyorum buna cevap
Onu da çevremizde gördüğümüz örnekler üzerinden söyledim o kadar :)
Yani bilemem ki bilinmez
Tabi ki kendisine karşı hoş bir hareket değil biraz daha farklı açıdan bakarak değerlendirdim

Güzel ya da yakışıklı olmanın tercih konusu olmadığını forumda çok defa yazdım çünkü arada biyolojik çekim oluşmadıkça, karşıdakinin görselliği sizin için anlam ifade etmez ve işte bu sebeple herkese göre çekicilik farklıdır.

İnsanların çoğunun tek algısı görsellik olduğu için değerlendirmeleri de bu yönde yapıyorlar ancak bu örnekte olduğu gibi salt görsellik yeterli değildir.

Kıyas yapmak da anlamsız çünkü sana çekici gelen bana cazip gelmez ya da senin beğendiğini de başkası beğenemez v.s

• Beğen
Bir kuzenin olsaydım cevaplayabilirdim elbet onun adına
Ben sadece zaman diyorum buna cevap
Onu da çevremizde gördüğümüz örnekler üzerinden söyledim o kadar :)
Yani bilemem ki bilinmez
Tabi ki kendisine karşı hoş bir hareket değil biraz daha farklı açıdan bakarak değerlendirdim
Anlatmak istediğini anladım fakat onca yaşanmışlıktan sonra bana gelip güzellikten görselden girerse şekilci oldugunu yüzüne vururum.
Gelip onu başkasıyla gördüm canım yanıyor deseydi daha tesellivari konuşabilirdim.
Bunun bilinmeyeni yok görsel ilk etkileşim için önemli olsa da sonrası için küçük bir detay olarak kalıyor. Şekilci isen kaybetmeye açık olmalısın.

Bana birini hatirlatti bu cumle. Ama soylemek istemiyorum..

Güzel ya da yakışıklı olmanın tercih konusu olmadığını forumda çok defa yazdım çünkü arada biyolojik çekim oluşmadıkça, karşıdakinin görselliği sizin için anlam ifade etmez ve işte bu sebeple herkese göre çekicilik farklıdır.

İnsanların çoğunun tek algısı görsellik olduğu için değerlendirmeleri de bu yönde yapıyorlar ancak bu örnekte olduğu gibi salt görsellik yeterli değildir.

Kıyas yapmak da anlamsız çünkü sana çekici gelen bana cazip gelmez ya da senin beğendiğini de başkası beğenemez v.s
Yine çok güzel noktalara değinmişsin. Güzellik tek başına hiç bir zaman ilişkiyi idame ettirecek bir unsur değil. Paylaşımlar ve teslim olmak benimsemek anlamak yürütür ilişkiyi. Şekilcilik asla mutlu etmez.

güzel olupda sanki dünyaya kazikmi cakacak

cirkin olsun ruhuma hitap etsin sade benim olsun

• Kalp Gözler
ohohoo o isler oyle olmuyo. yani bi tesilli etmeye calismis kendisini :p

• Kalp Gözler
Anlatmak istediğini anladım fakat onca yaşanmışlıktan sonra bana gelip güzellikten görselden girerse şekilci oldugunu yüzüne vururum.
Gelip onu başkasıyla gördüm canım yanıyor deseydi daha tesellivari konuşabilirdim.
Bunun bilinmeyeni yok görsel ilk etkileşim için önemli olsa da sonrası için küçük bir detay olarak kalıyor. Şekilci isen kaybetmeye açık olmalısın.
Yine söylüyorum değişir
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir sdjk
Felsefe yapıp son mesajımla gidiyorums
iyi akşamlar
İyi forumlar

Kuzenin banlamadigina dua et .p

Yanniz kizlarin muhabbetlere bakin ya .d

Geri