MotheuS
Üye
Nazlıcan sende ol sırayla oluruz canım paylaşırım seninle yerimi :srl:Kıskandım :T:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nazlıcan sende ol sırayla oluruz canım paylaşırım seninle yerimi :srl:Kıskandım :T:
Nazlıcan sende ol sırayla oluruz canım paylaşırım seninle yerimi :srl:
Olm siirde ne diyo? Nazlican !
Yani birimiz bayan olmasi Lazim
Giyicen mi etek?
NiL`candir, bi tanisan ettiklerin yüzünden intiharin esigine gelirsin olm![]()
Seve seve canım benim :kiss:
Anammm yerimmm :srl: sen nazlı ben can olayım o zaman:p
Seve seve canım benim :kiss:
Benim parti din mezhep ırk ayırmaksızın hepinizi bırak insan yerine koymayı tümünüze kucak açacak bir yüreğim vardı ama siz böyle olmasını istediniz.Sırf düşüncelerimden ötürü hemde.bizi insan yerine koymuyor musun ayıp sana NİL hiç yakıştıramadım![]()
ben senin yüreğini kalbini biliyorum zaten canım benim cümlemizinkini bozmasın yarına cıkmaya garantimiz var mı neden bu kavgalar yaşansın ki[sıze=2]
cansın.
Azcık takılayım dedim.
Rabbim aranızdaki bağı bozmasın inş hiç bizaman (:[/sıze]
yaw ayıp insan iki selam da bize verir cansın falan der içinizi kin bürümüş yazıklar olsun![]()
Ben naptım yahu
samimi olduğuna bir inanabilsemyaw ayıp insan iki selam da bize verir cansın falan der içinizi kin bürümüş yazıklar olsun![]()
yaw ayıp insan iki selam da bize verir cansın falan der içinizi kin bürümüş yazıklar olsun![]()