Ben kumsalda bir kum tanesi

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuana kadar kendimi tanıtmamışım,şuan niye tanıtma gereği duyuyorum bilmiyorum açıkcası.
İçimden gelen ses'e engel olmak yerine megafon olmayı seçtim bu kez.

Yaradan'ın hadi git bakalım dünyadaki yaşam ve ailen seni bekliyor demesiyle;
30 Mart 1993 tarihinde Bitlis'de dünya'ya geldim.Büyük ihtimalle ağlayarak gelmişimdir bende.Orası ayrı bir hikmet aslında 9ay boyunca tekme atarız,yeriz içeriz anne karnında hiç sesimiz çıkmazda doğarken dünya'ya merhaba derken neden ağlarız bilemiyorum açıkcası.
Günler,aylar geçtikçe büyüyordum bende,çocukluğum evin önünde bulunan kavak ağaçları arasında geçti diyelebilirim.Komşu çocuklarıyla sabahın 7sinde atardık kendimizi oraya hava kararana kadar.Neler yapmazdık ki ya,arabacılık oynardık elimizde bir ağaç parçası, yedi kule oynardık,Pokemon tasolarıyla oynar,topaç çevirirdik.
Çocukların hayalleri meşhurdur ya da meşhur değilde sempatik gelir insana diyelim, ben çocukken büyüyünce bu ya da şu olmak istiyorum diye hayal etmedim,hayalimde bir meslekte yoktu açıkcası. Sadece habire kendi kendime söylenirdim ya lütfen yağmur yağmasın lütfen kar yağmasın, çocuk halimle yağmurla,karla ne işim var diyebilirsiniz yahu dam topraktı su sızdırıyordu evin içinde kovalar olunca çoraplarımı top yapıp futbol oynayamıyordum rahat :/
Okul çağına geldim okudum büyüdüm, büyüdüm okudum ilkokul,ortaokul,lise derken işte 12 yılımızı okumakla geçirdik.
Şunu çok samimi söylüyorum; eğitimi bilemem ama öğretimi tam anlamıyla alamadık. 5 sene ingilizce dersi gösterdiler 5yılın bütün özeti;
What iş your name
-My name is falanca..
Bu durum diğer tüm dersler için de böyleydi. Herneyse benim bir meslek hayalim liseden mezun olduktan sonra oldu nasıl bir hiçlik varsa içimde artık bilemiyorum :/
Polis olmayı çok heves ettim,mülakatlarına girdim,mülakatı geçip sınava kaldım,sınava girip Rize Pmyo kazandım fakat bir hiç uğruna şahsıma açılan bir mahkeme var diye güvenlik soruşturması olumsuz çıktı ve okuyamadım orada.
Sonra ki yıllarda denesem yapar mıydım ? Belki evet yapabilirdim ama hevesim gitmişti. Hayal etmemek en iyisi diyerek şimdi yaşantımı sürüyorum benim amacım hedefim bir gelecek planım yok.
Yahu üniversite okumayı da denedim ama yok olmadı orada da dikiş tutturamadım.
Tökezleye tökezleye gidebildiği yere kadar gitmek başarı olacak benim için.

Saçlamadığımın farkına yazının sonunda vardım, neyse yahu okumaya sondan başlarsınız da nedir yani bu niye yazdı bunu?
Diye hayıflanmazsınız inşallah /:

uyku tulumlarına 4 kişi girmeyi sevdiğini yazmamışsın başgan?

Benim pokemonum, tasolarım olmadı. bidon kapağına çubuk takar arabacılık oynardım, ne güzel çocukmuşsunuz.

Vay be kanka öyle böyle geçmiş zaman hayırlı bir geleceğin olur inşallah :rolleyes:

Az yazmışsın az , hümanist oldugunu neden yazmadın ? sıfır ego ve mütevazı kişiliğinide yazmalıydın.
bak yakışıklılığından hiç bahsetmiyorum :/
Çocuk olmak güzel Ömer nasıl yaşarsan yaşa yinede güzel (:

Ne güzel hiç kariyer Hırsınin olmaması ve hayalperest olup beklenti içine girmemen... sadece hayatını yaşayabilecek kadar para kazanıp bu dünya dan göcup gitme düşüncesi :)))))

Bu konu da benziyoruz: )

:) hayatında başarı ve sans seninle olsun.

Daha yaşın çok genç bence ideallerin olmalı ve onlar için çabalamalısın.
Hayat kısa diyoruz ama hiç bir amaç olmadan da malesef yaşaması hayli sıkıcı olabiliyor.

Dilerim güzel bir geleceğin ve yaşantın olsun : )
Teşekkürler anlatım için.

uyku tulumlarına 4 kişi girmeyi sevdiğini yazmamışsın başgan?
Başgan utandım onu yazmaya onu kendi aramızda halletsek ? :D
Benim pokemonum, tasolarım olmadı. bidon kapağına çubuk takar arabacılık oynardım, ne güzel çocukmuşsunuz.

Sıkıntılı bir çocukluğun geçmiş okumuştum yazdıklarını,ama sana birşey kaybettirmemiş sende ki olgunluğun heykel traşlığını yapmış çocukluğundaki zorluklar =)

Vay be kanka öyle böyle geçmiş zaman hayırlı bir geleceğin olur inşallah :rolleyes:
İnşallah Samet aynı dilekler senin içinde geçerli :D
Az yazmışsın az , hümanist oldugunu neden yazmadın ? sıfır ego ve mütevazı kişiliğinide yazmalıydın.
bak yakışıklılığından hiç bahsetmiyorum :/
Çocuk olmak güzel Ömer nasıl yaşarsan yaşa yinede güzel (:
Bu yönlerimi bilmediğimden yazmamış olabilirim yahu az yazdığım konusunda ise belki düzeltme yaparım daha uzun birşeyler yazarım teşekkür ederim :)
:) hayatında başarı ve sans seninle olsun.

İnşallah hepimizin yanında olur başarı ve şans teşekkür ederim :)

Ne güzel hiç kariyer Hırsınin olmaması ve hayalperest olup beklenti içine girmemen... sadece hayatını yaşayabilecek kadar para kazanıp bu dünya dan göcup gitme düşüncesi :)))))

Bu konu da benziyoruz: )
Günü birlik yaşamaktan başka bir çarem olmadığı için öyle yaşıyorumdur belki bilemiyorum da kariyer mevzusunda evet hiç öyle bir isteğim olmadı,yanlış yolda değiliz diye düşünüyorum, teşekkür ederim :D
Daha yaşın çok genç bence ideallerin olmalı ve onlar için çabalamalısın.
Hayat kısa diyoruz ama hiç bir amaç olmadan da malesef yaşaması hayli sıkıcı olabiliyor.

Dilerim güzel bir geleceğin ve yaşantın olsun : )
Teşekkürler anlatım için.

Nasihat ve tembihlerinizin doğruluğunu onaylıyorum (:
Dediğin gibi bir yaşam sürdürmem gerek şuana kadar olmadı bundan sonrasnda inşallah olacaktır teşekkür ediyorum :)

Jose bence en güzeli kendini sürüden ayrı tutmaya çalışmak yoksa sürekli bir savaş halinde olurken aynı zamanda kendi değerlerini de yitirmeye başlıyor insan gözü donmus hirslarina yenilmiş duruma geliyor vs.

Bundan sonra herseyin hayirlisiyla gonlunce olmasi dilegimle, kendini guzel tanitmissin.
Birazcik cok azcik kiskandim seni, kariyer hirsi olmamasi, illa su meslek icin su sinavdan su kadar almam gerekli diye stresler yasamamissin bu cok guzel birsey.
Su yazdiginla hem kendini tanittin , hemde kadere riza gostermeyi ogretmissin, yuregine saglik cok hos olmus.
Huzurlu ve bereketli bir omrun olsun okumak guzeldi :)

Güzel anlatmışsın kendini lakin diğer arkadaşların dediği gibi hedefinin olmaması kötü.
Hedeflerimizdir bizi ayakta tutan. (:
Rabbim gönlüne göre versin. :)

Ve farkettimki bende kendimi tanıtmamışım. Kıskandım yahu :D
Bende yazıcam tez zamanda :p

Bundan sonra herseyin hayirlisiyla gonlunce olmasi dilegimle, kendini guzel tanitmissin.
Birazcik cok azcik kiskandim seni, kariyer hirsi olmamasi, illa su meslek icin su sinavdan su kadar almam gerekli diye stresler yasamamissin bu cok guzel birsey.
Su yazdiginla hem kendini tanittin , hemde kadere riza gostermeyi ogretmissin, yuregine saglik cok hos olmus.
Huzurlu ve bereketli bir omrun olsun okumak guzeldi :)
Bu güzel yorum için teşekkür ederim ben de :)
Gönlüne göre versin Allah (:

Güzel anlatmışsın kendini lakin diğer arkadaşların dediği gibi hedefinin olmaması kötü.
Hedeflerimizdir bizi ayakta tutan. (:
Rabbim gönlüne göre versin. :)

Ve farkettimki bende kendimi tanıtmamışım. Kıskandım yahu :D
Bende yazıcam tez zamanda :p

Yahu yaşayanların tümünün amacı,hedefi var diye gelmedi mi bu hale dünya ?
Dünya da 1-2 tane de hedefsiz amaçsız insan olsun zararı olmaz (:
Teşekkür ederim :)

Jose bence sende kabiliyet ve zeka var hayallerinin peşinden git derim, zorluklar var oldukça başarı değerlidir. Böyle boş yaşamak sana yakışmaz ilerde aile olunca diplomanin değerini çok daha iyi anlarsın. Üniversiteyi bitir mutlaka :)

zamanında bende polıs olmak ıstedım ama, elımdekı bır ızden dolayı elendım sımdı hedefsız yasıyorum..
guzel anlatmıssın tesekkurler..

Jose :Şunu çok samimi söylüyorum; eğitimi bilemem ama öğretimi tam anlamıyla alamadık. 5 sene ingilizce dersi gösterdiler 5yılın bütün özeti;
What iş your name
-My name is falanca..
Bizde de orta birde başlayan present tense orta sonda son bulmuştu düşün artık. : )) Neyse değişimi başlatanlardan biri olmayı umut ediyorum.

Yazını okurken nedense bir an duygulandım. Paylaşım için çok teşekkürler.

Bizde de orta birde başlayan present tense orta sonda son bulmuştu düşün artık. : )) Neyse değişimi başlatanlardan biri olmayı umut ediyorum.

Yazını okurken nedense bir an duygulandım. Paylaşım için çok teşekkürler.

Thank you o halde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri