ben küçükken..

Konu sahibi son olarak 4346 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de bu konuşmanın üzerine öneride bulunmaya geldim. hiç kapamadan, sürekli fonda....
[YOUTUBE]_6S3_yDEh8Q[/YOUTUBE]

Sunu hortlatayim da herkes Azra'nin nasil cani oldugunu gorsun!!

kuşu öldürdükten sonra da vinksi açıp kendini peri sanmıştır bu. yalnız sitellanın baya gideri vardı, ben de az izlemedim.

olum şimdi katil katil diyosunuz ya, yemin ediyorum kabullenir hepinizi teker teker bıçaklarım. ya şimdi gidin ya da adres verin lan:(

la üzerine gitmeyin evde bi tane daha kuş var....

eheh banlandığına göre bunun çok bayık bi film olduğunu da söyleyebilirimxdd

arkadaşlar malumat banlandı ama ben devam edeyim. the dictator'u mutlaka izleyin. müslümanlarla dalga geçiyo harika bi film. :D

ngr_444z.png

-

ObGla_f-maxage-0.gif

[YOUTUBE]LfY_ol_rPA0[/YOUTUBE]

sağlam bir stalk ile buldum kendisini, vatsabını verebilirim. :p ama kız farklı :D

Ürkmesin şimdi sarı yeşil kırmızı başlı gövel ördeğim, hırçın teröristim. Ortalıktan kayboldu dediğin kişinin whatsapp'ını nasıl buluyorsun? Niye uğramıyor ki buralara?

Ürkmesin şimdi sarı yeşil kırmızı başlı gövel ördeğim, hırçın teröristim. Ortalıktan kayboldu dediğin kişinin whatsapp'ını nasıl buluyorsun? Niye uğramıyor ki buralara?

o olduğunu düşünüp şüphelendiğim birine feysten ulaştım, mesaj attım nitekim de o imiş. sonra vatsaba geçtik ve hatta sonra buluştuk bile. fotimiz bile var xdddd

Ohh...

giphy.webp

Madem her şeyi tatlıya bağladınız, foruma niye girmiyor? Manitası falan vardır şimdiye. Belki de evlenmiştir.

[YOUTUBE]K0YEVNacmtw[/YOUTUBE]

o olduğunu düşünüp şüphelendiğim birine feysten ulaştım, mesaj attım nitekim de o imiş. sonra vatsaba geçtik ve hatta sonra buluştuk bile. fotimiz bile var xdddd

Nasıl bir stalk özelliğiniz var arkadaş ya dedektiften beter :). (Bu konuda cinsiyet ayrımı yapabilirim)
Ama bu arkadaş ile konuşup buluşmanız efsane insancıl bir davranış olmuş.

bilmem, çağırıyorum ama işinde gücünde. pek vakti olmuyo heralde. herkes bizim gibi forum kuşu mu xdd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri