Ben kimim acaba?

Konu sahibi son olarak 3449 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uc-kagitcilar-1975-51a9d06d9e7c1.jpg

hoşgeldin dostum , bu filmi izledinmi ?

soldan sağa: horoz ali , piç rıza , deve ömer

Kendi adıma memnun oldum Alper Buğra.
Genç arkadaşları aramızda görmek çok güzel. (:

Yalnız eleştiriye açıksan, forumdaki arkadaşlara karşı biraz daha ılıman yaklaşmanı tavsiye ederim. Hani henüz yenisin, forumda arkadaşlık istiyorsan atarı bırakman şart. Atarı yapıyorsan da gerekli yerlerde yapmalısın. Aslında atar yapma gibi bir huyum da yok demişsin ama forum içerisinde pek öyle görünmüyorsun. Yardımına ihtiyacın olmadığın arkadaş, gün gelir Yardım Bölümü'ne açtığın bir konu için sana yardımcı olabilecek tek kişi olabilir. Forum denilen şeyin özü yardımlaşmaktır zaten.
Biraz sakin başlarsan kafidir. (:

Kendi adıma memnun oldum Alper Buğra.
Genç arkadaşları aramızda görmek çok güzel. (:

Yalnız eleştiriye açıksan, forumdaki arkadaşlara karşı biraz daha ılıman yaklaşmanı tavsiye ederim. Hani henüz yenisin, forumda arkadaşlık istiyorsan atarı bırakman şart. Atarı yapıyorsan da gerekli yerlerde yapmalısın. Aslında atar yapma gibi bir huyum da yok demişsin ama forum içerisinde pek öyle görünmüyorsun. Yardımına ihtiyacın olmadığın arkadaş, gün gelir Yardım Bölümü'ne açtığın bir konu için sana yardımcı olabilecek tek kişi olabilir. Forum denilen şeyin özü yardımlaşmaktır zaten.
Biraz sakin başlarsan kafidir. (:

şimdi yazdığın görüş atar yapılmayacak gibi değil ama .d

Foruma hoş geldin Alper, keyifli paylaşımlar dilerim.

Hastanede Buğra Dr arkadaşım var, Buğranın anlamını sormuştum o söylemişti.

Buğra'nın isim anlamı Deve, hörgüçlü deve,
ondan bence DeveAlper kullanmıştır.

seni hacettepeye nassıl almışlar okulun tüm prestijini bozuyorsun bence yine de garip ama eğlencelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri