Ben Kim miyim..?

Konu sahibi son olarak 3910 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumsalın en yeni en taze üyesiyimm : ) @Friend 'in önerisiyle geldim.. Herkese merhabalar :cee:

Adım Duygu.. Ankaralıyım.. 21 bitti sayılır.. Odtü de matematik okuyorum.. Yeni başladım bu bölüme.. Ankara üniversitesi Beslenme ve Diyetetik 3. sınıftan bıraktım.. Sayılarla ugrasan biri olarak bölüm çok sözel geldi.. Daha somut bir bölümle uğraşmak ortaya yeni şeyler koymak istiyorum..

Yengeç burcuyum.. Burcumun çoğu özelliğini taşıyorum.. MESELA Çok duygusal bir insanım.. Okudugum bir romanın sonunda bile aglayabilirim ya da izlediğim bir dizide.. Seviyorum bu özelliğimi.. Aynı zamanda hedefi olan kararlı bir insanım... Her zaman planlı programlı çalışıyorum.. Gürlütülü kalabalık yerlerden hoşlanmıyorum.. Rahatsız oluyorum..

Sakin bir yapım var.. Tartışmalardan oldukça kaçınırım.. Korkuyorum sanırım.. Kırılgan bir yapım var çünkü..

Tam bir doğa severim.. Karadeniz şarkılarına, Karadeniz’in muhtesem yesil-mavi iç içe olan manzarasına, insanına, şivesine bayılıyorum.. Tam bir Karadeniz Aşığıyım.. Fırsat buldukca Karadeniz turlarına katılıyorum..

Pc oyunları ve programlarla aram çok iyi.. Canım sıkıldıgında Photoshop cs de amatörce tasarımlar yaparım... Gifler yaparım.. Çogu oyunu da oynamısımdır.. Knight Online Metin2 Seafight LOL bu oyunlar arasında.. Pek devamlılık sağlayamadım sınav zamanları nedeniyle.. Şu an da devam ettiğim bir oyun yok.. Ama yakın zamanda başlayacağıma eminim =)

Roman okumayı şiir yazmayı şiir seslendirmeyi çok severim.. Kahraman Tazeoğlu ve Ahmet Batman sevdiğim yazar şairler arasındadır... Ara sıra ben de bir şeyler karalarım fırsat buldukça.. Burda şiirlerime yer vermek isterim.. Zamanla her şeyi paylaşacağım..

Simdi yazacaklarım bu kadar : )
Zaman ayırıp okuduğunuz için TEŞEKKÜRLERİMİ BORÇ BİLİRİM..

Konuyu ordan oraya taşıma manyağı yaptım düzenleme yapmışsın :p
Memnun oldum Duygu,keyifli forumlar dilerim.:tatlı:

Çok devrik cümleler kurduğum için alışkanlık olmuş biraz sanırım : ) Cümleleri ayırabilmek için genelde :dyg: İlk defa siz sordunuz :cici:

takılma sen bana nasıl iyi hissediyorsan öyle .. ( bende koydum )
:asd:

Tsk ederim :hi:
Gerçekten keyifli bi forum macerası olacak :asd:

bana da hoş görmen lazım daha önce üst üste çok iki nokta gördüm ama yan yana gelince ortalık karışıyor :D
hoş geldin , forum iyidir hoştur da forumda bıraktığın sürece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri