Ben kadın ruhundan anlarım, hal ve hareketlerinin ne anlama geldiğini, neyi niçin yaptığını bilirim diyen var mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Ben kadın ruhundan anlarım, hal ve hareketlerinin ne anlama geldiğini, neyi niçin yaptığını bilirim diyen var mı?

kadin ruhundan anlayan ermis olmali

kadinin ruhu sadece dünya deyil akil sir ermeyen bütün güzelliklerdir

kadın olarak sınırlayamam ancak ben hayatımdaki herkesin öznel olarak tek tek karakterini, davranış şekillerini, cümlelerinin ne anlama geldiğini.
sinirlenme anlarını, üzüntülerini anlar ve bilirim
bazılarına yansıtmam sadece

İnsan davranışlarını çözebilmek için öncelikle çok iyi düzeyde biyoloji, psikoloji bilmek gerekiyor yoksa kendine göre yorumlamaktan öteye gidilemez.

Ben bile kendimi çözümlemekte zorlanıyorken çok zor.

Daha ben bile ruhumu anlamıyorum bazen, sen kim oluyorsun diye sorarım ahahaaahshshs

Bir erkek şeffaf duygularla şeffaf beyinle bir kadına yaklaşırsa gayet iyi anlar olumlu mu olumsuz mu .
Bir kadını saniyesinde anlayabilirsiniz . Çok zaman isteyen bir durum değil yani zamana bırakmadan yol alın.
Velhasıl siz erkeler gayet zeki varliklarsiniz. ( Tabi bu sevimsiz olduğunuzu değiştirmez )
Kadınları anlamıyoruz diye etiket yapiştırmanıza gerek yok.

Geri