Ben hala, ben bir tek seni..

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Ahh insanlar..
Her şeyi bir şey sanma konusunda uzmanlar.Boşver sen onları.Kendini bil yeter.Şöyle bir baksana kendine,bırak sanmak isteyen istediğini sansın. Sen hala aynı insansın.

Hassas,kırılgan,haksızlığa tahammülü olmayan, kendini anlatmaya çalışırken heba olan insan, sinirlendiğinde,üzüldüğünde hatta mutluyken bile ağlayabilen, sevince çok seven, bu hayata bu dünyaya bir türlü ayak uydurmayı beceremeyen aynı kişisin.

Acı insanları değiştirir elbet ama kişiliklerini değil,canını yakana olan tavrını..

Bak bana, ben sandığın kişi değilim gönlümdeki yerine hiç ihanet etmedim.Beni suçlayarak rahatlat vicdanını, sustur içindeni bana dair bütün sesleri.

Ben hala buradayım.Değersizleşmedim sen değer vermedin diye.Sevgimin nankörü; öyle çok yaraladın ki sen beni,uçmak istedim kanatlarım kırılmış, kaçmak istedim dizlerim kanlar içinde kalmış, avuçlarımda senden kalan yaraları yüzüme basıp amin dedim yine de sana bugün olmayacak duam..

Ve sonra evine, yüreğime gömdüm seni.

Seni hala seviyorum her şeye rağmen.Yüreğimdeki yarana da sevgin kadar sahip çıkacağım. Nefret etmiyorum senden sadece pişmanlığımsın sen benim.

Senlik bir durum yok artık, bu benim yüreğimin güzelliği. Sevgimi hakettiğin için değil sana verdiğim değeri hayalimde güzel yaşatabilmek adına, seni hep güzel hatırlamak istediğim için , başka türlüsüne kalbimin dayanmayacağını bildiğim için ben hala , ben bir tek seni..

Bana her şeyi yakıştırdın da yakıştıramadın bir tek kendini sen de haklısın.. Kızmıyorum sana gittiğin için, kalsan daha da çok yakardın canımı biliyorum. Kusura bakma bitti diyemeyeceğim çünkü sevdayı gidenler değil kalanlar bitirir.

Bir gün seni içimde öldürsem de yine de toprağına güller eken de ben olacağım sevgilim..

Hoşçakal..

Yazgı
26.04.2019

Notre Dame'ın katlinden beri böylesine durgunluk hissetmemiştim.

Biraz uyuyayım geçer sanırım.

Geri