Ben Giderim Cehennemin Kor Ateşine

Konu sahibi son olarak 4688 gün önce görüldü

Ben Giderim Cehennemin Kor Ateşine

Aslında Eskidende Kıçı tekmenelesi bir yalnızlık hikayesinin saf ve sek karakteriydim sonradan hafif hüzünlü hafif AŞIK hafif KIRIK bir genc karakteri oldum ! Dün gece aşk’ın kirlettiği bedenimi kirli çamaşır sepetimin içinde KURTAR beni artık kaç gecelik hikayelerin Başrolünü oynayacağım diye isyan ederken gördüm ! Haklıydı. RUHUM kaç yüz potansiyel kalp kırıklığına ev sahipliği yapacaktı ? Hangi Boyalı Özür Dilerimlere Kanacaktı
Nokta.gif
Kanayacaktı Bilinmezimdi ? Ağlıyorum Ağlıyorum Museviler Gibi Ağlama Duvarlarım Yok Ben Yastığıma Sarılıp İçimi Çeke çeke Ağlıyorum
Nokta.gif
Kalbim ise akıttığı her damla kan için utanıp kahroluyor. Onursuz
Nokta.gif
salya sümük kaybetmişliğin ardından ağlayan çocukları anlayan kırık kalbimin verdiği saflıkla yalancı mutluluk bahçelerinde oynuorum nefesim aşk’tan kesilene dek koşuyorum durmadan ! Artık kesilen nefesimin bir önemi yok~ annemin yapma oğlum değer mi-Lan demesininde babamın hep boş işler peşindesin kardeşimin abi yüreğini dinle demesininde ARTIK kaybettim

Biliyorum sevgili ben çok güzel aşık oldum sana
Nokta.gif
artık : aptallar aklımı
Nokta.gif
melekler kalbimi
Nokta.gif
TANRI ise bendeki Sevgini kıskanır oldu ! Benim Sevgim Babanın Sana attığı ilk tokat gibi nasıl bunu yapar dercesine İNANMAYIŞINDDI !Sen soLdan atan kalbimi kapitalist rejimlere boyun eğdirmiştin ah be sevgili sömürmeye bırakmıyorsun ya artık canın cehenneme ( Dur Kıyayamam )

Ben Giderim Cehennemin Kor Ateşinde Yanmaya Ki Artık Rahatım Fani Dünyadaki tanrı manzaralı cehennemin dibindeyim karsilikli seni cekistiriyoruz tanri diyor ; Nedensiz yarattim ben diyorum NEDENSİZ sevdim !

Neden olmadan sonu., sonuç olmadan da oluşum olmazmış Çocuk!!!

Keşke o saf kalbin, kırılırken tüm bedenlerde; o kutuda ki haykırışlara savaşsaydı.

Kalemine sağlık Çocuk.

Gerçekten etkileyici yüregine saglık. Devamını görmek isterim.

Geri