Ben gelmiş bulundum

Konu sahibi son olarak 1432 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar geldim dediğine göre daha önceden de geldi.. ne kadar zekiyim... daha önce kimdin diye sorucam da "kimse" yanıtı alıp bayılmayım diye sormuyörüm....
Hoşgeldiniz......
Ben gelmiş bulundum diye başlık attım tekrar mesaj yazmamı istedi yoksa yayinlamiycakti altına mesajı tekrarladım yoksa fazlasıyla acemiyim

hg. biri de multi dememiş. değerlerimizi, geleneklerimizi kaybediyoruz.

Son düzenleme:
hg. biri de multi dememiş. değerlerimizi, geleneklerimizi kaybediyoruz.
Ben tam diyecekken ağzımdan yel aldı diyemedim... Bir de X konuya bakıyör hep... sonra cıkıp "arkadaşlar bakıyorum da hala 5 yaşında gibi davranıyorsunuz" der moralimizi bozar.. plesk... orada mısın skjj bu küçük harfle yazdıklarımı sessiz söylüyorum.. dedikodu boyutu bu...........

yoSun duvar çeken amcasının oğlu geldi diye kuru kuru ''hg'' yazmış, ayıp kız... kimSeyi dışlamayız kimseyi dışlamadığımız gibi...
hoş geldiniz.

yoSun duvar çeken amcasının oğlu geldi diye kuru kuru ''hg'' yazmış, ayıp kız... kimSeyi dışlamayız kimseyi dışlamadığımız gibi...
hoş geldiniz.
Yosun a o kadar laf ettikten sonra sadece hoşgeldin yazman da ayrı bir ironi olmuş
Teşekkürler hoşbuldum :)

Ben tam diyecekken ağzımdan yel aldı diyemedim... Bir de X konuya bakıyör hep... sonra cıkıp "arkadaşlar bakıyorum da hala 5 yaşında gibi davranıyorsunuz" der moralimizi bozar.. plesk... orada mısın skjj bu küçük harfle yazdıklarımı sessiz söylüyorum.. dedikodu boyutu bu...........
konudan her an uzaklaştırılabiliriz.

Yosun a o kadar laf ettikten sonra sadece hoşgeldin yazman da ayrı bir ironi olmuş
Teşekkürler hoşbuldum :)
ne yazaydım başka? ''hg'' ile ''hoş geldin'' aynı kefeye konulamaz, biz burada hemen kırılıyoruz böyle şeylere...

Tekrar diyorsa ya multi üye yada foruma epeyden beri girmiyor _ artistlik yapmak kızların gönlünü kapmak için yapıyor. Olabilir tahmin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri