ben geldim!

Konu sahibi son olarak 3499 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben geldim! Yaşanmışlıklarımla, pişmanlığımla, acılarımla, yenik bi vaziyette; ben geldim! kızgınlığımla, öfkemle, içimdeki bitmek bilmeyen sevgiyle; ben geldim! hissizliğimle, ruhsuzluğumla, uğursuzluğumla; ben geldim! bir savaştan çıkarak yaralarımla ve hiç bitmeyecek olan sızımla; ben geldim! umutsuzlukla, anlamsızlıklarımla, çaresizligimle; işte ben geldim! içimde tarif edemediğim milyonlarca KİMSESİZ duygularla.

Hoşgeldiniz,keyifli forumlar dilerim:tatlı:

Daha çok yıpranmamanı ümit ediyorum.

sabah sabah ruhum karardı.hoş geldin.

Ben geldim! Yaşanmışlıklarımla, pişmanlığımla, acılarımla, yenik bi vaziyette; ben geldim! kızgınlığımla, öfkemle, içimdeki bitmek bilmeyen sevgiyle; ben geldim! hissizliğimle, ruhsuzluğumla, uğursuzluğumla; ben geldim! bir savaştan çıkarak yaralarımla ve hiç bitmeyecek olan sızımla; ben geldim! umutsuzlukla, anlamsızlıklarımla, çaresizligimle; işte ben geldim! içimde tarif edemediğim milyonlarca KİMSESİZ duygularla.

Hoşgeldin kardeşim, Kimsesiz duygularına kimse olabilmek umuduyla inşallah diyelim...

Ya valla bize içi neşe dolu, eğlence dolu, kıpır kıpır birileri lazımm böyle kimsesiz fln ve derbeder haller filan cıx olmadı yani :p tez zamanda nickini değiş seni sahipleniyoruz :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri