Ben geldim haaa

Konu sahibi son olarak 3406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakın profil resmim herkese açık görmeyen kalmasın çok güzel seçtim, değil mi silistre ? :p

aklımda bir isim var ama yine de nereden tanıştığımızı soracağım. :cici:

yegenim birak simdi edebiyati. kesirli sayilardan bahset.

yegenim birak simdi edebiyati. kesirli sayilardan bahset.

aa bak orada dur şimdi. matematikten hiç anlamam gerçekten hiç sevmem de nasıl doğru yazılır onu bile bilmem sen benim kadar eski değilsin ama edebiyatın yarı yarıya iyi. köprüyü geçene kadar dayı diye geçiniyorsun belki ama forum oyunlarında kaliten düşüyor.

yeni üyelere dalaşma bu kadar bak Loolipop da iyi ayar verdi değil mi;? :cvcv:

yegenim bizden gecti forum oyunlari. size devrettik bayragi.

siz daha ayar gormemissiniz. topitopla sizi bi cuvala koyup duvardan duvara, duvardan duvaraaaa. babyfake uyelere yol veriyoruz.

ha ha tabi öyledir :d imzaya kabadayı gifi koymakla olmuyor bu işler. ayar ile kapak arasında ömrünüz geçmişse beni bağlamaz. :heyoo:

Arkadaşlar embesil Oggy ve leavemealone de buradaymış diye mi geldim ben?

Hayır reytingleri yükseltmek için forum eski tadına olmadığı için multilerden geçilmediği için. Sanıyor musunuz ki benden başka bu forumda şuan devam eden multi yok? Ohooo uyanın da hamsi tutmaya gidelim ;)

Referandum ne ile sonuçlanır bilmem ama ben buraya ön yargılardan yeni üyeleri arındırmak için de gelmedim. Her üyenin profili kendine. Profilimi de gizlemeedim bu postu da rapor etmeyin kürkçü dükkanına dönmek istemem :asd:
Hoşgeldin ozaman

Hem erkek, hem kadın; böyle yapmakla ne anlıyorsunuz? gençlerin duygularıyla oynuyorsunuz hem! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri