ben ekonomistim

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Cumhurbaskanimizin Annesini gorduk ama neden Babasini goremedik hic?:D

@melnur hocam...

Doğru söylüyor. Dünkü TV programından kimsenin haberi var mıydı, niye yapıldı? Konu neydi? Tek amaç kur spekülasyonuydu ve başarıyla gerçekleşti. Ben çok başarılı buluyorum kendisini

bence tamamen haklı. dünyanın en zengin insanlarından biri. sdafasdf

kendisi ekonomist ama canlı yayına çıkıp faiz indiriminden bahsetmesinin doları uçuracağından bi haber (yersen) artık ciddi ciddi düşünüyorum ki tüm bu hareketler planlı programlı, üçkağıt içerecek şekilde, al-sat kurgulu yapılıyor. bunun başka açıklaması olamaz. dünkü yayından sonra yeni parayla 70 milyar lira daha da artmış borç yükümüz. korkunç.

kendisi ekonomist ama canlı yayına çıkıp faiz indiriminden bahsetmesinin doları uçuracağından bi haber (yersen) artık ciddi ciddi düşünüyorum ki tüm bu hareketler planlı programlı, üçkağıt içerecek şekilde, al-sat sistemli bir şekilde yapılıyor, bunun başka açıklaması olamaz. dünkü yayından sonra yeni parayla 70 milyar lira daha da artmış borç yükümüz. korkunç.
devalüasyon > uyuşturucu ticareti

daha karlı olduğuna kanaat getirmişler asdfasdf

Faiz mi yumurtadan çıkar yoksa enflasyon mu sebep?

Ekonomiyi de prompterdan okumuş galiba.

Son düzenleme:
Şu adamın bilmeden “faiz indirimi” cümlesi kurmasına inanmak büyük saflık.
Onlarca senaryo kurgulanabilir bunun üzerine. Ama demeye maça yemiyor. Yazık. Çok yazık. Bu spekülasyon sonrası 2-3 gün de Filistin, ezan bayrak türküsü dinletir bizlere.

Geri