ben dış görünüşe bakmam

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
yalan
guzel cirkin ayirmam ama odunada gul diye bakmam demis yildiz tilbe

ben bakarım arkadaş. tabi dış görünüşü tiple sınırlamamak gerek. temizlik ve beden dili önemli bence.

Evet zenginse eğer dış görünüşe çok bakmıyorlar :D

Ben bi tek meyve sebze alırken bakmıyorum çünkü tipi güzel olanlar lezzetsiz oluyo. Karşı cins söz konusu olduğunda dışını beğenmediğinin içini merak etmiyosun ki, kim neyin duyarını kasıyo? Beğeni de kendi tipin, sosyal statün, arkadaş çevren, dünya görüşün gibi pek çok şeye göre değişir.

Vasatın biraz üstü bi görünüşün, asgari ücretin biraz daha iyisi bi maaşın var, (gözümdeki forum ortalaması:D) güzel ve iyi kazanan kadını beğensen ne beğenmesen ne yani? afghjk

Boyle dusunen istisnalar var gercekten sahit oldum bir kac kez. Sahsen dis gorunus de en az ic güzellik kadar önemli.

Çok çirkin olmayacak arkadaş. Hele bakımsız hiç.

Dikkatimi nasıl cekiyorsa ister tip ister sempatiklik ister zeka ister firlamalik <3

Önemli olan iç güzellik derler ama külliyen yalan

Bunu sevgili ya da es olarak algilamayin, yani dis gorunus insani yaniltabilir. Oje suren bir erkek, ya da hello kity gozlugu takmis bir kadin dusunun is basvurusu yapiyor, cv'sine mi bakarsiniz dis gorunusune mi ? Ben cv'sine diyorum.

İş görüşmelerinde kapıdan girdiğiniz andan itibaren bir süzülürsünüz.
Ya da iş ilanlarında 'dış görünümüne özen gösteren bayanlar' diye.

Sevgili eş anlamında ise bunu diyen kadın erkek yalan söyler, inanmam, inandırılamam.

Ben bakarım , severim güzel olan herşeyi.

Bakarim.önemli seyler bunlar .. sevdicegim olcaksa gecerli bu
Öbürtürlü dis görüsüne bakmiyorum Evet.

Bayanlara kibarca çirkinsin demektir . Onun dışında pek moda yalanlardan birisidir . Tabi içten söyleyenlerde vardır .

İçine ne giyip ne giymediği daha önemli.

Geri