Ben de yapmak istiyorum bundan

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Resmi
Aşk-ı´Devrim sayfandan aldım.

Çok çılgınca ve özgürlüğe uçar gibi bir şey bu. :dyg:

tumblr_n7a9aecB071rbj0rxo1_400.gif

Tabi ki alabilirsin adminim :cici: ilgilenip beğenmenize sevindim umarım en kısa zamanda böyle bir şansa kavuşur ve tadarsınız :) Lethe

Karşıyım böyle çılgınlıklara.Hem kendi hayatını hemde çevredekilerin hayatını riske atmaya kimsenin hakkı yok bence.
Çok tehlikeli.

Deli mısın lenn eceline mi susadın :T:
bide restfula diyor yapalım mı toplu katliam yapcan dimi .p

Bensiz yaşayamaz o. Acı çekmesin diye canım. Senin için ölürüm teorisini uygulamaya dökeriz fena mı? şsmskabsbs Ya yapmayan ölmüyor mu sanki? :benmi: Seni de alalım mı? :p

Bensiz yaşayamaz o. Acı çekmesin diye canım. Senin için ölürüm teorisini uygulamaya dökeriz fena mı? şsmskabsbs Ya yapmayan ölmüyor mu sanki? :benmi: Seni de alalım mı? :p

ahaha şuna bak ya :D :D nelerin planını yapıyor hayınnsın hayınnn :D ölmek var ölmek var canım .p ben sakin ölüm istiyorum.
kaldı ki benn hayatta hız sevmem,araba da bile ön koltuğa oturmayan biriyim,bu yaşıma geldim ehliyet almadım tırsak biriyim :D

ahaha şuna bak ya :D :D nelerin planını yapıyor hayınnsın hayınnn :D ölmek var ölmek var canım .p ben sakin ölüm istiyorum.
kaldı ki benn hayatta hız sevmem,araba da bile ön koltuğa oturmayan biriyim,bu yaşıma geldim ehliyet almadım tırsak biriyim :D

Hız güzel; ama motorda daha bi başkadır. Bulutların üstünde hissettiriyor kendini. Motorcu birini bulalım sana da yaşatsın bunları. :D Değişik bir his.

Hız güzel; ama motorda daha bi başkadır. Bulutların üstünde hissettiriyor kendini. Motorcu birini bulalım sana da yaşatsın bunları. :D Değişik bir his.

ahaha yok yavrum ben sakin bir adamla gayet mutluyum :D istemem hızlı adrenalinli şeyleri :D

Geri