Ben de Özledim

E
  • Kullanıcı Ezel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
süper başladı bakalım umarım L&M kadar bagımlısı oluruz :D

Dizi için konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum. Lakin Leyla ile Mecnun için düşünülen final sahnesi beni bitirdi. Dizi bitti ama beni ağlatmaya devam ediyor. O finali içime sine sine izletmeyen Trt yi hiç affetmiycem. :(

Sahil sahnesi fenaydı ya :) Müziğide duyunca koptuk sanki bi..

tumblr_lys7v4TbSc1qifmkto1_500.gif

Sahil sahnesi ve hirkayi atma sahnesi cok fenaydi evet, cok da özlemisiz ama Isler Gücler'e benzemesi kötü.

o ne finaldi ya içim acıdı :( birde mecnun orda öyle yatıyordu ya :(

<0² sen baktın mı kardeşim :)

bu arada işler güçlerle karşılaştırma oluyor şuan twitterdan sinir oldum :S

İşler Güçler daha farklıydı. O daha çok mizah üstüne kuruluydu. Biraz abartılıydı. Bunda tamamen yine eskisi gibi naif, kendi hallerindeler..

İşler Güçler daha farklıydı. O daha çok mizah üstüne kuruluydu. Biraz abartılıydı. Bunda tamamen yine eskisi gibi naif, kendi hallerindeler..

aynen öyle ya birde trend topic yapmışlar işler güçler diye :S delirdim okudukça

Evet bizim icin farkli ama senaryonun Isler Gücler'e benzer baslamasi kötü oldu, herkes bundan yola cikacak simdi. Bana sorarsaniz ben bu ekibin oturup muhabbet etmesini bile izleyebilirim. (:

İşler Güçler'e fena benziyor ama ben bu ekibin bunun da farkında olduğunu ve işlerin farklı ilerleyeceğini düşünüyorum.

Ben İşler Güçler'i baştan sona izlemiş biri olarak sadece kendi isimleryle oynamalarını benzettim. Ama İşler Güçler de senaryo üzerineydi sadece kendi isimlerini kullanıyorlardı ve orada mizah ağırlıklıydı..

Onlar da böyle issiz kalmis oyuncular olarak basladilar ve böyle senaristler, yapimcilar falan vardi. Ben de Henry gibi düsünüyorum benzeyerek basladilar ama siyrilacaklardir mutlaka.

izledim evet keske bir sezon daha dvm ettip boyle bitseydi cok muthis olurdu, bence dunya'nin gelmis gecmis en iyi dizilerinden biri :)

Leyle ile Mecnun'un final sahnesi cidden fenaydı, bu dizi de güzel olacağa benziyor umarım yanılmayız:)

Geri