Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hoşgeldiniz efenim buyrun buyrun şöyle buyrun siz çayınızı yudumlayın arkadaşlar size yardımcı olacaklar c|_| buyrun efenim
hileyle ve cebren (abla zoruyla da olsa) gelenlere YEŞİL salonda oturtuyoruz efenim buyrun :p
Dilâяa [Hmy];501292' Alıntı:HAHA ÇOK NAZİK KİBAR VE KOMİKSİNİZ EFENİM :kiki:
Dilâяa [Hmy];500761' Alıntı:elmalı puding derrmişim :haha:
hiçbir şey getirmedim olur mu? :karaoke:
Ama sen böyle yaparsan anlaşamayız ki.illa bişeyler getirmişsindir sen
![]()
Umarım önemli bir sorun yoktur![]()
Yok artık verilmiş sadakanız varmış forumdaki ablam deme sakın kaza geçiren,inşallah tez zamanda gözlerini açar ve iyileşir.:melek:Dilâяa [Hmy];505809' Alıntı:ablam dün gece bir trafik kazası geçirdi ve şuan yoğun bakımdan yeni çıktı, dünkü kritik durumu yokmuş hayati tehlikeyi atlattı diyorlar ama kendinde değilmiş daha :lutfen:
Yok artık verilmiş sadakanız varmış forumdaki ablam deme sakın kaza geçiren,inşallah tez zamanda gözlerini açar ve iyileşir.:melek:
Dilâяa [Hmy];506042' Alıntı:tşk sağol zaten bir tane ablam var benim zaten. bir de abim o kadar...![]()
Hadiya bizim Beste hamey demek kaza geçirdi nazara geldi kardeşin ya bi kurban kesin bence:uzgun:
Nulunduğunuz sehirde yaşasaydım ziyarete gelirdim destek olmak için ama şimdilik elimden gelen tek şey dua etmek iyileşmesi için :lutfen::lutfen::lutfen:Dilâяa [Hmy];506061' Alıntı::lutfen::lutfen::lutfen: