Ben de geldim :)

D
  • Kullanıcı DiLara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoşgeldiniz efenim buyrun buyrun şöyle buyrun siz çayınızı yudumlayın arkadaşlar size yardımcı olacaklar c|_| buyrun efenim

hileyle ve cebren (abla zoruyla da olsa) gelenlere YEŞİL salonda oturtuyoruz efenim buyrun :p

HAHA ÇOK NAZİK KİBAR VE KOMİKSİNİZ EFENİM :kiki:

Hoş geldin, keyifli forumlar diliyorum

Dilâяa [Hmy];500761' Alıntı:
elmalı puding derrmişim :haha:

hiçbir şey getirmedim olur mu? :karaoke:

Ama sen böyle yaparsan anlaşamayız ki.:) illa bişeyler getirmişsindir sen :)

ya size alışmıştım ve sevmiştim burayı ama moralim çok kötü sanırım giremeyeceğim baya aklım ablamda maruz görün beni :lutfen:

üzgünüm...:agla:

Dilâяa [Hmy];505809' Alıntı:
ablam dün gece bir trafik kazası geçirdi ve şuan yoğun bakımdan yeni çıktı, dünkü kritik durumu yokmuş hayati tehlikeyi atlattı diyorlar ama kendinde değilmiş daha :lutfen:
Yok artık verilmiş sadakanız varmış forumdaki ablam deme sakın kaza geçiren,inşallah tez zamanda gözlerini açar ve iyileşir.:melek:

Yok artık verilmiş sadakanız varmış forumdaki ablam deme sakın kaza geçiren,inşallah tez zamanda gözlerini açar ve iyileşir.:melek:

tşk sağol zaten bir tane ablam var benim zaten. bir de abim o kadar...
melek.gif

Dilâяa [Hmy];506042' Alıntı:
tşk sağol zaten bir tane ablam var benim zaten. bir de abim o kadar...
melek.gif

Hadiya bizim Beste hamey demek kaza geçirdi nazara geldi kardeşin ya bi kurban kesin bence:uzgun:

Dilâяa [Hmy];506061' Alıntı:
:lutfen::lutfen::lutfen:
Nulunduğunuz sehirde yaşasaydım ziyarete gelirdim destek olmak için ama şimdilik elimden gelen tek şey dua etmek iyileşmesi için :lutfen::lutfen::lutfen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri