Ben de bir aptalım, Türk milletinin %40 zekidir diyecektim.

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Tam tahmin ettiğim gibi; bir hiç.

İzleyeceğimi ifade ettiğin değişim, kendi değişimin. Bırakacağın iz yaşamış olman. Yazdığın da forum. Eee, neyin afra tafrası bu?

Temsilci oldu şimdi de. Kardeş, bak bu bir ders kitabı; Eric hoffer - kesin inançlılar

Bu kafayla senden olmaz, olmamış da. Kusura bakma. Bir grubun, bir kitlenin, bir düşünce akımının geldiği yerle kendini ifade ediyorsan, bir hiçsin demektir.

Temsilciymiş. Başka bir içi boş hayal daha. Sana kolay gelsin, ezilenler güneydoğu bölge başkanı. Ben idare ederim ama, başkalarına: "ben devrim yaparım, sen bakakalırsın" dedikten sonra "kendime kadar devrim" deme.
benim anladığım şöyle ki pro, her insan her şeyde özgür iradesiyle olmasa da seçimler yapar. okuyacağı kitabı izleyeceği filmi, beraber olacağı insanı, hayvanı seçer. doğal seçilim bile denilebilir belki buna.

İlgilendiğimiz, emek verdiğimiz insanları da insanlar arasından tecrübelerimize, niteliğimize göre seçeriz. bazen ise bir insan yerine bir bitkiyle ilgilenmeyi tercih ederiz. bitkinin gelişimini ve bize etkilerini incelemenin bize daha faydalı olacağını düşüneceğimizden. mesela marul, papatyagiller ailesindenmiş. kimbilir neler yaşadı da o hale geldi, yazık.

hitlerin işe yaramaz deyip ölüme gönderdiği kişilerde bir aşağı, kalın kafalılık durumu yoktu, aksine hitler’in kafası kalındı ve aşağılık kompleksleriyle kıvranıp duruyordu. ve ideolojisi için kan gerekiyordu

benim kalın kafalı olarak tabir ettiğim kimseler ise sadece bana göredir ve herkesin çevresinde emek harcamaktan imtina ettiği kimseler vardır sanıyorum. önemli olan ise bunları mutlaklaştırmamak ve kimliklendirmemek şu ulus, şu cinsiyet, şu renk gibi...

son olarak beni nasıl, nereye konumlandırdığın inan hiç umrumda değil. ama ben seni halen koca bir aptal olarak görüyorum kusura bakma.

Elde var sıfır. Kime emek harcadın, ne yaptın? Bunu soruyorum. Onlar için ne başardın? Fırına giden kaç kişiyi çekip aldın?

"Kendimi değiştirdim."

Boş yapma. İşine bak.

sabah beşte uyandım, kendime üzülmeyeyim diye kahve yapıp uyarın 'av bitti' şiirini okudum. sonra uyudum, rüyamda elimde tiner ile bir dağın yamacında allahı bekliyordum. sonra beni neden sevmediniz diyerek uyandım. bitti.

insanın kendini değiştirmesini hatta dönüştürmesini küçük görme pro, sosyalist jargon da ilk devrim büyük devrim diye geçiyor bir bak. çaba sarf edersen birgün sende içinde bulunduğun rezillikten kurtulursun belki... hem nesin sen hayırsever mi? halkımızı sadaka kültürüne mi alıştırıyorsun?

sabah beşte uyandım, kendime üzülmeyeyim diye kahve yapıp uyarın 'av bitti' şiirini okudum. sonra uyudum, rüyamda elimde tiner ile bir dağın yamacında allahı bekliyordum. sonra beni neden sevmediniz diyerek uyandım. bitti.

insanın kendini değiştirmesini hatta dönüştürmesini küçük görme pro, sosyalist jargon da ilk devrim büyük devrim diye geçiyor bir bak. çaba sarf edersen birgün sende içinde bulunduğun rezillikten kurtulursun belki... hem nesin sen hayırsever mi? halkımızı sadaka kültürüne mi alıştırıyorsun?

Sosyalist jargonda, ilk devrim: "Ben yaparım, sen izlersin. Ben oldururum, sen bozarsın. Ben getiririm, sen götürürsün" gibi kurtlar vadisi çakması atarlarla oluyor herhalde.

Teşekkürler. Sohbetine doydum.

Fetönün %100 oyu vardı ne oldu? Sağcısı solcusu tapar gibi peşinden gidiyordı..

Vatanseverlik oya bakmaz.. Kalite oyla ölçülmez.
Unutmayın ki altın bir milyon bakır paranın içinde yine altındır..

Ermeni Soykırımı yalanını bitiren kim?
Silivri zindanlarını kim yıktı?

bunları biraz sorgulayın..

Bu da size kapak, vatan partili değilim beğendiğim çok yönü var. Ama vatanseverim.. :)

Geri