Ben de bir aptalım, Türk milletinin %40 zekidir diyecektim.

Konu sahibi son olarak 89 gün önce görüldü
Bu aptalik yüzdesinin bize özgü olduğunu sanmıyorum. Dünya böyle.

Türkiye’nin bu aptallık çağını aşması için %65 ten fazla bir oranın kendiliğinden telef olması lazım

"Organize olmuş azınlıklar organize olmamış yığınlara hükmederler."

tankın borusunu donuyla tıkayıp darbe önlediğine inanacak kitlenin içinde @Prodesmotes 'in de olduğunu düşününce; günümüzde yüzdeliğin zeki olan tarafı baskın çıkıyor artık.

En az karşı çıktıkların kadar kesin inançlısın. En az onlar kadar bağnazsın.

Neyi dert edindin sen yine? "Türkiye, terörist desteklemedi" yazdığım için mi kızgınsın? Yerim seni. Kavrayamıyorsun. Ara beni. İzah ederim, bir şeyler öğrenmiş olursun.

• Beğen
Tepkiler: 0
En az karşı çıktıkların kadar kesin inançlısın. En az onlar kadar bağnazsın.

Neyi dert edindin sen yine? "Türkiye, terörist desteklemedi" yazdığım için mi kızgınsın? Yerim seni. Kavrayamıyorsun. Ara beni. İzah ederim, bir şeyler öğrenmiş olursun.
bunca yanılgı bünyene ağır gelecek ama, alıngansın bugün belli.

numaran duruyor ama kız arkadaşımı aramak daha ideal geliyor şuan. utangaç hükümet destekçisi olarak sınıflandırıyorum seni, galiz küfürden banlanan hatem de öyleydi ahahah
çaw amigos.

bunca yanılgı bünyene ağır gelecek ama, alıngansın bugün belli.

numaran duruyor ama kız arkadaşımı aramak daha ideal geliyor şuan. utangaç hükümet destekçisi olarak sınıflandırıyorum seni, galiz küfürden banlanan hatem de öyleydi ahahah
çaw amigos.

Beni ne gördüğünle ilgilenmiyorum. 1-2 şey öğren derdindeyim. Hayata bu kadar sığ bakma. O gün yaşananlarla ilgili hiçbir bok bilmediğine, araştırma yapmadığına da eminim. Önüne koyulana tamah etmekten vazgeç. Eugene'den öğrenecek çok şeyin var.

Çaw amigo. Çoğul kullanmayacaksın, cahil herif.

• Beğen
Tepkiler: 0
Cümlede/başlıkta yine eksik var. Devrikciler!

Ne yani, tank egzozuna don tıkayarak engellenmedi mi darbe :emoji_worried:

Beni ne gördüğünle ilgilenmiyorum. 1-2 şey öğren derdindeyim. Hayata bu kadar sığ bakma. O gün yaşananlarla ilgili hiçbir bok bilmediğine, araştırma yapmadığına da eminim. Önüne koyulana tamah etmekten vazgeç. Eugene'den öğrenecek çok şeyin var.

Çaw amigo. Çoğul kullanmayacaksın, cahil herif.

eugene teoride iyi, pratiğini bilemem. ben yaşadıklarımı yazarım sende okursun. ben değişimi gerçekleştiririm sen izlersin. ben iz olarak kalırım sende silinirsin. işte bahsi geçen kader bu.

öğrenebileceğim hiçbir şey yok sende, alim olsan kapına gelmem amigo.

eugene teoride iyi, pratiğini bilemem. ben yaşadıklarımı yazarım sende okursun. ben değişimi gerçekleştiririm sen izlersin. ben iz olarak kalırım sende silinirsin. işte bahsi geçen kader bu.

öğrenebileceğim hiçbir şey yok sende, alim olsan kapına gelmem amigo.

Neler değiştirdin? Nerede, ne izin var? Yaz da okuyayım.

Bkz: Yazamadı.

Neler değiştirdin? Nerede, ne izin var? Yaz da okuyayım.

Bkz: Yazamadı.
kendimle başladım, kendimi değiştirdim. ütopyalarım var ve ardımda bıraktığım izlerim. ne bekliyordun napolyon mu?

temsil ettiğim görüşün yaşadığın gezegende yüzyıllardan bu yana bir izi var zaten.

bknz; ezilenlerin tarihi

kendimle başladım, kendimi değiştirdim. ütopyalarım var ve ardımda bıraktığım izlerim. ne bekliyordun napolyon mu?

temsil ettiğim görüşün yaşadığın gezegende yüzyıllardan bu yana bir izi var zaten.

bknz; ezilenlerin tarihi
Tam tahmin ettiğim gibi; bir hiç.

İzleyeceğimi ifade ettiğin değişim, kendi değişimin. Bırakacağın iz yaşamış olman. Yazdığın da forum. Eee, neyin afra tafrası bu?

Temsilci oldu şimdi de. Kardeş, bak bu bir ders kitabı; Eric hoffer - kesin inançlılar

Bu kafayla senden olmaz, olmamış da. Kusura bakma. Bir grubun, bir kitlenin, bir düşünce akımının geldiği yerle kendini ifade ediyorsan, bir hiçsin demektir.

Temsilciymiş. Başka bir içi boş hayal daha. Sana kolay gelsin, ezilenler güneydoğu bölge başkanı. Ben idare ederim ama, başkalarına: "ben devrim yaparım, sen bakakalırsın" dedikten sonra "kendime kadar devrim" deme.

Bir kitle hareketindeki kitle olarak kendini fazla önemseme çünkü bu herkesin başarabildiği bir şey. İstisnasız, herkesin.

Geri