Ben daha acımak nedir bilmezken ve ağlamak bu kadar gensizken dehlizlerde..Sen ihbar ettin şiirleri,onlar bizim herşeyimizdi Berger..Sovyet işgaline karşı alınan şişirme önlemler gibi korunmuştum senden..ben şehirlerim ve işçiler..Genede bir mikrop gibi sızdın içime..Hijyenik değildir hiç bir ajan illa ki steril olmayan kan damlacıkları bırakır ayaklarında..Sanrılarım arttı bir öpücükle/siyatik gibisin göz yuvarlarımda..Sabahın kaçı ben hala kaçan aklımın peşindeBakırköy kırlarında..Sırtıma aldığım güngören sızıdan voltalar atmakta etimde..Martıların gagaları kadar sivri bıraktım organlarını ahmak herif..Sana dokundukça ellerim..Ruhum götüme batar..kadınlığım çatımdan akar..nasıl bir çelişki bekliyorsun benden Cenab Şahabettin soyundan değilim ki sevgilim ben..Basitçe bir fonksiyon sorusu hazırladım kafamda senin için..Bana hangi değeri verirse versin insanlıkhep birim fonksiyonum ben..sıfıra sıfır..etkisiz eleman..sen neden yutmaktasın bütün evrensel kümeyi o zaman..kapitalizmle bir et dalaşı/rekabeti var aranızda..o da sen de fırsat verilse..düütttt..herneyse!edebiyle küfretmeli hem makineleşmeye hem sözlerine..gözlerinin rengini unutmak isterken beyoğlunda aklımı düşürmüşüm..hükümsüzdür beyler..bulsanız da bir işe yaramaz..başka bir erkeğe programlıdır..hala manueldir.otomatiğe çevrilmez..orta çağlarında henüz ilk sevebilirliğimin oturup deliler gibiçimenlere yatardık..Ellerimiz kanardı yeşilliklerden aynı nefeste ağlardık..Anımsadım o karartıyı bir an olsun..Gir gözlerime artık perde kullanmıyorum tüm gerçekçiliğinle illetmişcesine sız gözeneklerimden..kaç defa daha geberebilirim hüznünden..bu havalarda içilmez ZorbaTopluma açık yerlerde öpüşülmez ruhlarlaYatakta grup terapisi ve psikanalizin nirvana çığlıkları boşuna hatta Mercedes sen de bırak o orgazm sigarasını..beyler..geberiyoruz..sarı kart görme ihtimali/seni görmeme ihtimali/yağmur yağma ihtimali..içimdeki senlik ataklarınparanoyak ataklara dönüşme bilmecesi..sevgililiğimiz sanki..ayakları kırık bir mani öyküsü..biz senle ne zamandan beri ava çıkmıyoruz bebeğim;?!!Ne zamandan beri meni renginde her cama beni tırtılmışım gibi sallamıyorsun..Ne zamandan beri küçük çocuklar kocaman aşkları yutuyor bir solukta..Hani daha maçımız vardı arkası yarın diyen kadının programının arkasında..bütün çocukluğumu,kadınlığımı bebeklerimi televizyonun arkasına attın..saçlarıma firketelerle tutturduğum anne kokusunu kemoterapiyle tükettin..rahminin arka gözleri zil zurna kör.vajinamdan sinyaller alıyorum sen suç mahaline uzatınca yalanlarını..bir ihanetin her anlamda analizi mümkündür;metin analizi de hatta tüm yalanların..Eğer önsöz kaygısı taşımıyorsa inandığımız acılar..İmza günü bugün ölü doğmuş bebeklerimin..Ben görücüye çıkan ilk cenazemi rimelle gizliyorum morg gibi dudaklarıniçine aldıkça ereksiyon halim sıfırın altında leş..ama gene de seviyorum bu dürtüyü..bana sızdıkça el altından yayınlarla..daha bir artıyor yakalanma hissim içimdeki duaları yok sayıyorum..yok saya saya..içime giren her şeyi sen sanıyorum..ölüm giriyor içime..ayıramıyorum...pekiştirme sıfatı gibisin türevlerimdene kadar sade inlemekteysem hepsine bir sanat katıyorsun..Hicazlarda döllenen ezanlar gibi sabahın en güzel saatinde sanki araftan çağrılıyormuşçasına ağlıyorum..sağlaması yok bütün bu yaşananların..nerden çarpsan neyi çıkartsan da..böldükten sonra top(ar)layamazsın..!dağılmışız artık unutma..