ben bu perdeyi yıkarım

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir Olacak O Kadar skeci cümlesi... Ev işi yaparken özellikle erko kuşkolar bu tavrı takınmalılar.
Mesela annemiz/eşimiz bizi evde görünce hemen toz alma şeysi kitledi, toz alırken tozlara bakıp; "Ben bu tozu alırım..." derseniz, daha kolay geçer.

Eş, kardeş sinir damarlarınıza ulaştı mı verin perdeyi assın.. El mi yaman bey mi yaman hahhaha

Perde ütü off

Onunda kolayı vaa. Ama el biraz uyuşuyor dabii.p

Perde takılır ütü yapılır hiç problem değil, tabii ki ücret mukabilinde, fıtık vesaire hic dert etmeyin

Forumsal100 kodu ile gelene ekstra indirim

ben farklı bir evrende mi yaşıyorum
10 perdeyi yıkayıp astığım oluyo pencereleri siliyorum bu tarz sorunlar yaşamıyorum

yeni evin perdelerini asmak zulüm ya
gerçi değiştiririm gibime geliyor

Levent Kırca tiplemeleri çok farklıydı.

Salkım-scope diyaloğunu okudum da gerçekten erkeklere perde asmak aşırı kolay geliyor. Stor perdesinin görünümü daha güzel olmasına rağmen uğraşmamak için klasik perde seçtik. Makineye atıyorum, eşim hemen asıyor. Çok şaşırmıştım ilk gördüğümde gshs Önceleri kendim 17 saatte filan yapıyordum ya da eve gelen yardımcı hanım ile beraber yapıyorduk. Mecbur yapılıyor ama hiç sevmiyorum ev işi ya, tam olarak boşa geçirilmiş bir zaman gibi geliyor. O yüzden her şey çok detaysız olmalı evde, efektif ve detaysız.

Son düzenleme:
Salkım-scope diyaloğunu okudum da gerçekten erkeklere perde asmak aşırı kolay geliyor. Görünümü daha güzel olmasına rağmen uğraşmamak için klasik perde seçtik. Makineye atıyorum, eşim hemen asıyor. Çok şaşırmıştım ilk gördüğümde gshs Önceleri kendim 17 saatte filan yapıyordum ya da eve gelen yardımcı hanım ile beraber yapıyorduk. Mecbur yapılıyor ama hiç sevmiyorum ev işi ya, tam olarak boşa geçirilmiş bir zaman gibi geliyor. O yüzden her şey çok detaysız olmalı evde, efektif ve detaysız.
Göynümün sipidirmin kahramanısın.d

Canım sen ev işi yapmak istemiyorsan uzayda yaşa.

Jetgiller’i siz yaşatabilirsiniz datlım.ppp hahahah. :emoji_laughing: :emoji_laughing:

Göynümün sipidirmin kahramanısın.d

Canım sen ev işi yapmak istemiyorsan uzayda yaşa.

Jetgiller’i siz yaşatabilirsiniz datlım.ppp hahahah. :emoji_laughing: :emoji_laughing:

ne mümkün cancağızım:d ütüyü kısmen çıkarttık ama hayatımızdan. Toptan çamaşır yıkadık mesela toptan ütü yapmıyoruz. Ne giyeceksek onu ütülüyoruz :d

Annemin boyu kısa, babamın eli yakışmıyor, Perde işi benim.

Geri