ben böyleyim deyip değişmemeyi karakter sananlar

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
karakter değil, konfor alanı. değişmemeyi erdem gibi pazarlayanların ortak özelliği
bknz: hayatları da yıllardır aynı yerde sayıyor.

Ben böyleyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lalala

Erkekler genelde.
Değişime direniyorsa sizi sevmiyordur. Erkekler sevince istek gelmeden değişiyorlar çünkü.

Kimsenin değişmesine gerek yok. Uymuyorsa uyduramazsın

tabi ki taviz verilemeyecekler var ama onların dışında esnek olunabilmeli.

Bu seni baglayan bişey değil ne yaparsam kendime efendim siz portakallarinizla alakadar olunuz :emoji_shrug:
peki öyle kal o zaman, hayat ilerlesin kendi başına. ben gidip taze portakal koparayım :D

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Tolere edilir bazı şeyler ama 25 yaşından sonra kimse ağır bir travma yaşamadığı müddetçe değişmez. Denemeyin. Ya o hali ile sevin ya uzaklaşın. Kusurlarıyla da arkadaş edinebilirsiniz. Benim bir sürü kusurlu arkadaşım var, ben de bazı arkadaşlarım için kusurlu bir arkadaşım.

Bunun kadar boktan az laf vardır; çok özür dileyerek söylüyorum. Karakter anlamında köklü değişimler zaten mümkün değil ancak bazı şeyler geliştirilebilir. Örneğin muhatabınız bir şakadan hoşlanmıyorsa o şakayı yapmazsın, bazı soruların sorulmasından hoşlanmıyorsa sormazsın. Bir şeyden rahatsızlık hissediyorsa ona bunu yaşatmazsın. İlişkinin sorumlulukları vardır, sorumluluk almayı bilmiyorsan “ben böyleyim” diyerek sıyıramazsın, o zaman insanlarla iletişime girme :d Her şey çaba gerektiriyor. İletişim, başarı, aşk, aile ilişkileri vs vs. “Ne yapayım ben böyleyim” demek güzel değil, şarkısı güzel; biz oradan devam. Ayten Alpman’ın ağzına sağlık.

Geri