Ben Beste HAMEY

Konu sahibi son olarak 4992 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Merhaba...

Nette forumları inceliyordum, gezdim gezdim gezdim, aradım taradım sonra bu forumu buldum. Hoşuma gitti ve üye oldum.

İsmim Beste, Soyismim HAMEY. Kendi çapımda şiir, deneme, düz yazı, hikâyeler yazıyorum. Edebiyat kadar, Yazmayı ve okumayı seven bir tipim. Konya Selçuk Üniversitesi, Edebiyat bölümü mezunuyum. Uzun yıllar forumlardayım. Yer yer modluk, hatta yöneticilik de yaptım. Umarım ilerleyen zamanlarda (Kişisel Sayfa gibi) kendimi daha detaylıca sunarım. Şimdilik bu kadar. Aranıza kabul etmeniz umuduyla, hoş geldim.

İyi Forumlar..

İnsanların soyadları hep dikkatimi çekmiştir.Garip ama çekici bi soyismin var.Hoşgeldin. :)

Hoşgeldin Beste , keyifli forumlar diliyorum. Özgün yazılar yazıyor olman ayrı güzel :)

iyi forumlar hoşgeldin yazılar yazarsan okumayı siterim.......

Sıcak ve samimi karşılamalarınızdan ötürü kıvanç duyduğumu belirtmek isterim. Hoşuma giden platformlarda kendime yer bulabildiğim zaman hep mutlu olmuşumdur. Bu arada Bölge Şubeyi Bursa olarak seçtim, fakat Yalova'da yaşıyor, ikâmet ediyorum. Doğum yerim ve memleketim Bursa'dır. Bunu da dipnot olarak düşeyim istedim. :dyg:

Aramıza hoşgeldin Beste. Keyifli paylasımlar dilerim.

Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim

şiir deneme gibi yazılar yazıyorsanız Bunun ocağına düşmüşsünüz! sizi kutlarım :) Keyifli forumlar.

Soyadın dikkatimi çekti. :)
Hoş geldin.

Aramıza hoş geldin Beste keyifli forumlar dilerim

Beste'cim sana hoşgeldin demeyi unuttum özür dilerim :) Hoşgeldin Aramıza :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri