ben bazen eksilirim biraz

Konu sahibi son olarak 874 gün önce görüldü

tumblr_nu65qmH0xi1rtu3fho1_540.jpg

:dyg:​

[YOUTUBE]Q3tZZLVqRbs[/YOUTUBE]

:s:

[YOUTUBE]OYTbKrxObbM[/YOUTUBE]

:s:

[YOUTUBE]thk64emxwjo[/YOUTUBE]

:oy:

Yılın Sesi !​

[YOUTUBE]MUykuOSaDjw[/YOUTUBE]

Hergün eksiliyorum biraz.
Buda dursun burda..

YENGEÇ BURCU

2016 yılı, iş ve kariyer anlamında bir çok şansı ayağınıza getiriyor! Başarılarınızla konuşulacak ve bu yıl insanlar arasında fark edileceksiniz. Yılın ikinci yarısında aile alanınız genişliyor; evlenebilir, ev arkadaşı edinebilir ya da daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Artan iş temponuz yorgun düşmenize neden olabilir, bu sene depresyon vb. rahatsızlıklara karşı da dikkatli olunmalı…

AŞK ve İLİŞKİLER
Bu sene aile alanınızı etkileyen Jüpiter, aile kurmanızı sağlayabilir. Özellikle yılın sonlarına doğru bu etkiyi hissedebilirsiniz. Mart ve Ağustos ayında Retro olan Satürn etkisiyle yıllardır süren ilişkiniz evliliğe dönüşebilir. Ancak, bu dönem yeni ilişkilere başlamak için uygun bir zaman dilimi değil. Bekar yengeçler Eylül ayından sonra sürpriz gelişmelerle karşılaşacaklar.

KARİYER

2016 yılında yayıncılık, medya ve internet alanından çalışan Yengeçleri şanslı gelişmeler bekliyor. İş hayatında statü değişimleri mutluluk verirken, bu durum aynı zamanda sorumlulukların artmasına da sebep olacaktır. Nisan ve Mayıs aylarında iş konusunda değişikliklerden ve yeni başlangıçlardan uzak durun.

Yengeç!

tumblr_o0utu4Cpga1sh7k56o1_540.jpg

- Neden hiç evlenmedin abi?
+ Tüm sevdamı bir kişi için harcadım ben . İyi niyetimi , güvenimi , kalbimi, her şeyimi bir kişi uğruna kaybettim ben .
- Kimdi abi o? Neden bitti?
+ Nazlı . Nazlı bizim mahallenin en güzel kızıydı. Bizim de fiyakamız vardı hani. İlk okula gidiyordum o bizim mahalleye taşındığında . Bizim karşı evde oturuyorlardı , odalarımız karşılıklıydı . Akşamları sokakta maç yaparken odasının camından bizi izlerdi. Gel zaman git zaman derken tanıştık okula beraber gider gelir olurduk. Akşamları okul çıkışında onu beklerdim okulun kapısında. Öyle güzeldi ki onu beklemek. Bir akşam okul çıkışı eve dönüyoruz sokakta kimse yok hava kararmış elini tuttum yavaşça. Çekmedi elini . O da beni seviyordu. Tam 8 yıl. 8 yıl devirdik nazlıyla . Evlenecektik. Çocuklarımızın adı bile hazırdı. Onun için kaç kere kavga ettim. Lise de ayrılmıştı yollarımız. O zeki kızdı. Bende meslek liseli olmuştum. Lise bitince kendi aramızda söz kestik. Diğer yaza da evlenecektik. Bi akşam mesaj attı erken uyuyacağını söyledi şaşırdım. Erken uyumazdı. Hastayım dedi . Hastaneye götüreyim dedim istemedi. O gece uyuyamadım. Sevdiğim hastaydı oturdum balkona bir sigara , iki sigara derken ikinci paketi devirdim sabahı beklerken. Saat 4,30 civarıydı bi ara lambası açıldı kapandı annesi kontrol ediyor sandım. 5 gibi de sokağın başında fiyakalı bir araba belirdi. Noluyor demeye kalmadan nazlı belirdi sokak kapısında . Elinde ufak bir çantayla . Kafasını yukarı kaldırdı göz göze geldik. O sırada çocuk geldi nazlının elini tutup elindeki çantayı aldı . Nazlı diye bağırmışım . Noluyor kim o çocuk. Öylece kaldı . Tek kelime etmedi . Mahalleli ayaklandı sesime. Çocuk nazlının elini tutup hadi derken nazlı tek bir şey dedi. ’ Affet Şahin ’ ..
Tek bir şey hatırlıyorum sonrasına dair ‘yetişin şahin ölüyor..’
Balkondan aşağı düşmüşüm. Nazlı ise arabaya binip gitmiş..
Hastaneden eve geldiğimde biri bizim duvara 'şahin ölüyor 5:28’ yazmış. Hiç boyamadım duvarı . Hala durur o yazı orda.
Tam 5 yıl 8 ay 3 gün oluyor o gideli. Evlenmiş . Bir de kızı olmuş..

Geri